Всичко за зодиите

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Всеки зодиакален знак има своите предпочитания

04.09.2020г. / 16 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв 

Привлечен от: Игривост и увереност. Лъвовете си падат по жени, с които могат да се забавляват. Обожават животът им да не е сложен, а да е белязан от игри и екстремно приятно прекарано време. Инициативните жени за тях са суперсекси.

Карма според зодията

Отблъснат от: Постоянно негативно отношение и егоизъм. Лъвовете не харесват личности, които са самовлюбени, въпреки че те самите донякъде имат тази черта. Лъвът не предпочита да е в компанията на някого, който е в постоянно лошо настроение. За да грабнете вниманието му, трябва да сте ведри и позитивни.

Дева 

Привлечен от: Експерти в леглото. Девите обожават опитността в секса, желанието за разнообразяване на любовната игра, похотливостта и силната страст. Те се възбуждат най-много от жени, които нарочно ги карат да очакват първата любовна нощ.

Отблъснат от: Лоша хигиена, лоши навици, мързел. Девите буквално имат нулева толерантност към тези лоши черти. Това се отнася и до жените от тази зодия. Ако Девата открие, че сте мързелив мърльо, ще ви затръшне вратата пред лицето.

Везни 

Привлечен от: Половинка, която е любвеобилна, нежна и всеотдайна. Трябва да притежава и естествена красота. Тя е първото нещо, което впечатлява Везните. В излъчването трябва да има нещо съблазнително и игриво.

Спалня според зодията

Отблъснат от: Жени, които обичат да се конфронтират на всяка цена, както и кралици на драмата. Везните са от зодиите, които сякаш се раждат пораснали и мъдри. Те са над нещата и затова не обичат излишния драматизъм, породен от безсмислени причини. Везните са природни миротворци, конфликтите ги натоварват.

Скорпион 

Привлечен от: Предизвикателствата. Колкото по-недостъпна е една жена, толкова по-привлекателна е тя за него. Скорпионите също така предпочитат жени, които се грижат добре за външния си вид, които изглеждат добре. Тази зодия обича да демонстрира пред близки и приятели какво завоевание притежава.

Отблъснат от: Нечестност и невярност. Скорпионът е верен по природа. Рядко би изневерил и очаква същото от половинката си.

Коментирай