Всичко за зодиите

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

Всеки зодиакален знак има своите предпочитания

04.09.2020г. / 16 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Привлечен от: Спонтанност, чувство за хумор и свобода от предразсъдъци. Не обичат прекалено обвързващите взаимоотношения, както и стриктните правила. Те са зодия, която обича приключенията и се задушава от въпроси, ревност, съмнения, изискване на отчет с кого и къде са били.

Отблъснат от: Осъждане, опити за промени, контролиране, нечестност. Ако мислите, че можете да контролирате Стрелец, не си губете времето. Той е свободолюбив, дава свобода и очаква същото в замяна. Стрелецът не харесва жени, които злословят и се намират в постоянна война с другите.

Козирог 

Привлечен от: Класата, мистерията. Вечери в скъпи ресторанти, изисканост, Козирогът обича всичко да е изпипано – от облеклото му, до мястото, което ще посети. Ето защо той търси половинка, която да цени същото. Надали ще видите Козирог с изцапана риза. Козирозите харесват жени, които не издават всичко за себе си още на първа среща, а оставят винаги по нещо за въображението.

Секс съвпадения според зодията

Отблъснат от: Неоправдано надути жени със самочувствие без покритие, погълнати от егото си. Козирозите буквално се отвращават от такива хора. Ако искате да го впечатлите, не си правете прекалено много селфита в негово присъствие. Ще го накарате да ви смята за повърхностна.

Водолей

Привлечен от: Увереност, интелект, способност за „изваждане на нещо ново на масата“. Водолеят е една от зодиите, които определено са авантюристи и обичат приключенията. Страстта и вълнението ги ръководят. Ако искате да привлечете вниманието на Водолей, покажете любов към приключенията.

Отблъснат от: Прекалена взискателност, прилепчивост и демонстрация на нужда. Тези негативни черти моментално отказват Водолея да общува с вас, камо ли да има връзка. Те обичат свободата и последното, което търсят, е задушаваща връзка, в която трябва да се обясняват. Ако очаквате от тях да стоят вкъщи и да ви чакат за вечеря, ще има да почакате.

Риби 

Привлечен от: Артистизъм, игривост, загадъчност, романтика. Рибите са изключително романтични. Ако напишете песен за тях или съчините любовен стих, който да им изпратите като есемес, ще са на седмото небе. Впечатляват се от всякакви романтични жестове. Дори са способни да започнат да се чудят дали направо да не се оженят за вас.

Отблъснат от: Тесногръдие, желание за командване, нелюбезност. Рибите са една от най-отворените към различията на хората зодии и не понасят закостенели разбирания. Те са толерантни и очакват същото. Не се опитвайте да сте им шеф. Моментално ще изчезнат без да дават обяснение. Ако искате вниманието им, покажете уважение към идеите и разбиранията им.

Коментирай