Интимно

Любовен хороскоп за 5-11 май 2014

Романтика и леки недоразумения ви очакват в любовта

05.05.2014г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

Дева

Тази седмица общуването с партньора може да се окаже по-трудно в сравнение с изминалата. Бъдете по-търпеливи в разговорите и се научете не само да говорите, но и да бъдете добър слушател. От друга страна половинката ви може да се почувства силно засегната. Опитайте се да запазите светлината и хармонията в отношенията.

Везни

Марс продължава да се движи ретроградно във вашия знак. Това донякъде ви възпира да се борите за това, което бихте искали да постигнете, дори в любовта. Бъдете търпеливи, контролирайте емоциите, защото вашето експлозивно поведение в даден момент може да измори половинката ви.

Скорпион

Хубави дни очакват обвързаните Скорпиони. Ще имате възможност да посетите заедно някое романтично място или семинар. Това ще отвори съзнанието ви и ще ви сближи с половинката на едно друго духовно ниво. Възможно е и да обсъдите някакъв финансов въпрос.

Стрелец

В сряда Меркурий ще навлезе в сектора на вашата връзка и това значително ще подобри комуникацията между вас и половинката ви. Моментът е подходящ да организирате някаква романтична изненада за любимия човек. В случай, че нямате половинка до себе си, огледайте се добре, вероятно любовта е по-близо отколкото очаквате.

Свързани статии

Козирог

Любовта е във въздуха през тази седмица. Сега е моментът да се възползвате от прилива на положителна енергия. През почивните дни се отдайте на релакс с половинката, а ако нямате партньор до себе си, периодът е подходящ за нови познанства.

Водолей

През тези дни ще усещате любовта не само със сърцето, но и с ума си. Някои от вас ще бъдат силно романтично настроени и ще измислят нещо нестандартно, с което да впечатлят половинката си. За необвързаните, периодът е подходящ за запознанства, срещи и флирт.

Риби

За тези двойки, които са семейни или имат трайна връзка, дните ще са специални. Въпреки хубавите моменти в почивните дни, след сряда е възможно да обсъдите някакви важни въпроси, засягащи семейството ви, може би нещо свързано с имот.

Снимки: Reuters

Коментирай