Интимно

7 причини защо мъжете си падат по аналния секс

Мъжете приемат аналния секс като изключително интимен момент

25.05.2014г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Повечето мъже намират за изключително вълнуващо преживяване аналния секс. Хетеросексуалният анален секс се практикувал от много двойки още преди хилядолетия. Картини, гравюри, древни еротични скулптури и рисунки, книги от Индия, Китай, Япония и Европа достигнали до наши дни показват изображения на мъже и жени извършващи анален секс.

В някои полинезийски култури този вид секс се практикувал изрично като средство за контрол на раждаемостта. В наши дни темата за аналния секс сякаш все още е табу.

Въпреки това има много двойки, които го практикуват, а един въпрос продължава да вълнува дамите – Защо мъжете си падат по аналния секс? Тук са само една част от причините, които карат мъжете да поискат да влязат на забраненото място.

Дава им чувство за власт

Мъжете обичат да контролират ситуацията. Проникването на „забраненото“ за тях място ги кара да се чувстват властни победители. И ако жената успее да достигне до пълна кулминация, това определено гали егото им.

Искат да им се доверяват

За незабравим анален секс е важна предварителната нагласа и подготовка. Повечето жени се страхуват от усещането и болката. Когато позволите на партньора си да влезе на забраненото място, да ви предразположи и му се доверите, това го кара да се чувства фантастично отвътре.

Отзад е по – тясно

Упражненията на Кегел са подходящи за поддържането на стегнати вагинални мускули. Въпреки това, отзад е в пъти по – стегнато. При анален секс свиването и стягането на аналните мускули когато прониква пенисът доставят невероятно удоволствие на партньора ви.

Порното оказва влияние

Твърде много мъже, гледайки еротични филми, биха искали да пробват голяма част от сексуалните забавления с партньорката си. В порно филмите аналният секс е станал нещо като стандарт.

Аналният секс е разнообразие

Мъжете обичат разнообразието. Това не трябва да се приема от дамите като нещо негативно. Вагиналният секс би могъл да доставя на партньора ви голямо удоволствие, но фактът, че ще пробвате нещо ново в леглото, предизвиква неговия интерес и възбуда. Повечето мъже приемат и като подарък възможността да влезнат на забраненото място, защото се случва по-рядко.

Свързани статии

Няма  шанс за забременяване

Ако правите вагинален секс без предпазни средства и партньорът ви еякулира във вагината, шансът да заченете е голям. При аналния секс този шанс е минимален (когато не ползвате презерватив, партньорът ви е еякулирал в ануса и сексът продължи вагинално). Ето защо към края на половия акт мъжете предпочитат да завършат с анален секс, за да могат максимално да се насладят на кулминационния момент.

Мъжете приемат аналния секс като изключително интимен момент

Според тях това, че партньорката им се е съгласила да правят анален секс, е вид доказване на любовта към мъжа. Освен това нежната половинка доказва доверието си към партньора. Мъжете освен победители на емоционално ниво се усещат в пъти по-интимни с половинката си. Подготовката за аналния секс включва комуникация, по-дълга любовна игра, усещането на всяко движение на тялото и сетивата на партньорката.

Коментирай
11 rate up comment 0 rate down comment
с много ,,обич,, към ( преди 10 години )
10 rate up comment 21 rate down comment
. ( преди 10 години )
ЩЕ ГОРИТЕ В АДА ЗА ТАЗИ ЛЪЖЛИВА СТАТИЯ. КОЙТО ИСКА - ДА ПРОБВА. ПО-ТОЧНО ,,КОЯТО,,. СЛЕД ТОВА ,,ИНТИМНО,, ПРЕЖИВЯВАНЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ И ОТ ВАГИНАЛНИЯ СЕКС, НО НА КОГОТО, КАКТО МУ ХАРЕСВА. КАМБАНАТА НЕ БИЕ ВТОРИ ПЪТ ЗА ГЛУХИТЕ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 10 години )