Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 януари 2015

Непредвидени и вълнуващи събития в сектора на любовта

12.01.2015г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

В любовния живот на Везните ще настъпи неочаквана, но и вълнуваща промяна. Вашият партньор може да предприеме интересно пътуване, да ви предложи да опитате нещо различно в леглото или да ви поднесе някаква романтична изненада. Така или иначе, тези промени ще ви накарат да се почувствате необикновено в любовта.

Скорпион

Марс навлиза в 5-ти дом на Романтиката и това ще се усети силно от обвързаните Скорпиони. Тяхното повишено желание за любов, романтични ваканции ще се задържи повече от месец, до 19 февруари. През този период приоритет ще дадете на любовта. Действайте!

Стрелец

Вълнуваща среща с интересен човек може да се превърне неочаквано във вашата нова любовна тръпка. Необвързаните имат подкрепата на Венера. Тези, които вече имат любим човек до себе си, може би ще направят някои положителни промени свързани с тяхната връзка.

Козирог

Някои от вас е възможно да се усещат тъжни и потиснати в любовта. Ако сте обвързани, комуникацията с партньора е задължителна, ако искате да въведете положителна промяна. Той или тя ще бъдат отворени към вас. Възможно е членове на семейството да се намесят в любовния ви живот, давайки ви съвет.

Свързани статии

Водолей

Венера ще остане във вашия знак до 27-ми януари, затова не забравяйте да се възползвате максимално от нейната позиция. Докато имате тази космическа подкрепа, вие ще се чувствате по-уверени, секси и красиви. Това е добра възможност за тези от вас, които търсят нова любов, защото ще бъдат като магнит за ухажорите. Има много романтични перспективи, които ще ви наелектризират.

Риби

От 12 януари до 19 февруари периодът е особено подходящ за тези от вас, които търсят партньор в любовта. Марс ви обещава много динамика и раздвижване, затова имайте повече кураж и следвайте сърцето си. Ако вече сте открили сродната си душа, положителни промени ще настъпят и при вас и това определено ще се хареса на половинката ви.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 9 години )