Интимно

Любовен хороскоп за 26 – 31 януари 2015

Венера ще помогне на необвързаните да открият нова любов

26.01.2015г. / 10 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Офис романтика може да изненада през тези дни Везните. Венера навлиза в сектора, отговарящ за кариерата и работата и ако има химия между вас и колега, може да искате да я игнорирате. Не бързайте, а изчакайте до неделя, когато и двамата ще бъдете по-готови да се отдадете на любовта. Планирайте романтична среща.

Скорпион

Във вторник Венера навлиза в сектора на любовта и ще се задържи там до 20 февруари. Това ще въведе много положителни промени в любовния ви живот. Ако сте необвързани ще имате възможността да се запознаете с някой специален. Любовта ви очаква, стига да повярвате, че заслужавате да я имате.

Стрелец

Вашето семейство може да има по-голямо влияние в любовния ви живот от обичайното, особено ако ви предстои да представите половинката си. Може да се почувствате така, сякаш ваш роднина се опитва да провали романтичните ви перспективи. Не го приемайте лично. Вместо това, помислете над това, което ще чуете, вземете ползите и се отдайте на любимия човек.

Козирог

С невероятна лекота ще общувате с половинката. Възможно е да изпитвате някаква несигурност по отношение на това дали да споделите вашите мисли с любимия човек. Не пропускайте моментите, в които ще имате възможността да разговаряте. Ще вземете съвместно решение за вашата връзка, в което любовта ще надделее.

Свързани статии

Водолей

Любимият човек ще ви накара да се почувствате наистина невероятно и отново ще ви напомни колко специални сте за него. Възможно е ваш близък приятел да се опита да попречи на щастието ви. Игнорирайте тези негативни вибрации. Неделя е подходящ ден за романтични преживявания и изненади.

Риби

Пригответе се за прилив в любовта. Благодарение на Венера до 20 февруари ще се чувствате много по-уверени и привлекателни и това няма да остане незабелязано от противоположния пол. Периодът е подходящ за спазването на диети или друга положителна промяна във външния вид.

Снимки: Thinkstock

Коментирай