Интимно

Любовен хороскоп за 7-13 март 2016

Страст за Скорпионите

07.03.2016г. / 17 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През втората седмица на месец март в любовта ще има повече хармония. Това ще се дължи на Слънчевото затъмнение в знака на Риби във вторник, както и на Венера, която навлиза в събота отново в знака на Риби. Какво ви очаква, вижте в любовния хороскоп.

Овен

През втората седмица на март родените под знака на зодия Овен ще се чувстват романтично настроени. В допълнение може да имат силното желание да се свържат с любимия човек на дълбоко духовно ниво. Помислете за активност или пътуване, които ще ви отделят от динамиката на живота и ще имате повече време един за друг.

Телец

През тази седмица отделете цялото си време на любимия човек. Планирайте посещение на кино, бар или друго, което ви е приятно. Периодът е подходящ за обсъждането на важни въпроси, за преоткриване на връзката ви. Звездите ще ви помогнат да имате повече хармония в любовния живот.

Снимка: istock

Близнаци

Обвързаните представители на зодията ще усетят мощната подкрепа на своите половинки по отношение на кариерата. Той или тя ще ви вдъхнови и ще ви помогне да повярвате силно в своите възможности. Ако все още не сте обвързани, има шанс да срещнете интересна личност, която да се окаже вашата нова половинка.

Рак

За обвързаните Раци ще бъде истинско удоволствие да направят своите планове за пътуване с любимия човек. Сега е моментът да посетите онези места, за които мечтаете отдавна. Ако през последните седмици е имало конфликти помежду ви, опитайте се да бъдете по-толерантни към половинката си. Необвързаните представители на зодията нека бъдат по-решителни в любовта.

Коментирай