Интимно

Как да разберете дали един мъж си заслужава времето и емоциите

Никога няма да ви накара да се чувствате самотни във връзката ви

01.10.2020г. / 20 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка личност е различна. Всеки партньор в живота ни също. Събираме парченцата и накрая от това, което сме събрали за него като впечатления, изживявания, спомени, правим извод дали той е свестен, добър, различен в хубавия смисъл на думата или обратното. Винаги има начин да разберете дали един мъж си заслужава времето и емоциите ви. Ето за какво да следите.

Добрият мъж никога няма да ви накара да се чувствате недостатъчно привлекателна за него, когато не сте с грим и прическа, когато качите някой друг килограм отгоре. Дори и да иска да ви сподели промяната във външността ви, той ще намери деликатен начин да го направи.

Няма да контролира личния ви живот, но няма да крие и своя. В една здравословна връзка няма нужда да криете нищо. В нея няма съмнения за лоялността на другия. Двамата партньори са открити, без да обмислят изневяра, вината за която след това да прехвърлят на другия.

4 неща, които са важни преди да стъпите в брак

Никога няма да ви обезсърчи. Още една положителна мъжка черта на характера, която отличава едни мъже от други е, подкрепата, готовност да изслуша идеите ви, дори и да му се струват трудно осъществими. Замислете се колко от вашите предишни партньори са вярвали във вашите способности и са демонстрирали, че се гордеят с вас.

Той ще разпознае стойността ви, без да се налага да я доказвате. Ще бъдете себе си и някак естествено той ще забележи колко специална сте. А най-хубавото е, че щом това се случи, ще намери начин да ви покаже колко ви цени.

4 златни правила за връзките от специалисти

Никога няма да ви накара да се чувствате самотни във връзката ви. Още един показател, че връзката ви с определен партньор няма бъдеще, е усещането за самота, усещането, че сте загубили себе си като личност, като жена. Не правете компромиси със себе си, защото това не е любов. Стойностният мъж притежава онази черта на характера, която се нарича отдаденост.

Свързани статии

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Няма да избягва важните разговори. За разлика от повечето мъже. Избягва ли един мъж неудобните въпроси, означава че избягва трудностите. Каква би била връзката ви с такъв партньор? Това също може да го забележите още в началото на вашите взаимоотношения.

Добрият мъж не малтретира половинката си – физически и емоционално. Много важна черта на характера, която е важно да търсите в партньора до себе си.

Снимка: iStock

Коментирай