Интимно

Знаци, че мъжът Телец е запленен от вас

Нещата помежду ви стават лични

06.04.2022г. / 12 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Излизате с мъж роден под знака на зодия Телец? Има нещо специално в Телците. Романтици по душа, тайнствени, забавни, те понякога могат да бъдат трудни за разгадаване. Може да минат седмици докато разберете дали наистина изпитват емоции към вас. Как да сте сигурни дали вашият Телец наистина ви харесва?

1. Той се фокусира върху вас. Мъжът Телец ще ви приеме сериозно, когато разговаряте и никога няма да ви накара да се чувствате на второ място.

2. Ще се отвори пред вас. Мъжете родени под този зодиакален знак са известни с това, че са малко по-интровертни. Ето защо, ако Телецът ви харесва, то той ще бъде по-разговорлив, когато е в компанията ви.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Телец?

3. Физическа близост. Телецът ще се опитва да ви докосва, още преди да сте стигнали до спалнята. Уж неволно, може да ви предложи лек масаж, ако случайно споделите колко са схванати раменете ви.

4. Подаръци и комфорт. Мъжете Телци обичат да им е удобно, да имат хубава храна, да водят по-луксозен начин на живот. Когато ухажват, но и във връзка, те са щедри на подаръци, внимание.

5. Научава вашата рутина. В процеса на опознаване Телецът ще се опита да проследи вашият график, за да улучи точния момент да ви покани на среща, да ви позвъни. Ще е любопитен към начина ви на живот.

7 привлекателни типа мъже, които обаче не стават за връзка

6. Най-лесният начин да разберете дали някой мъж, включително и мъжът Телец ви харесва, е като се вгледате в езика на тялото му – повдигане на веждите, изпъчва гърдите си напред, осанката е изправена, краката и ръцете му са отворени към вас, а не кръстосани.

7. Нещата помежду ви стават лични. Когато мъжът Телец харесва една жена, нещата с нея много бързо стават лични, но не задължително на сексуално ниво.

8. Ще ви кани в личното си пространство. Това са неговите близки, приятели, домът му, личният му живот. Както споменахме, Телецът не допуска всеки до себе си.

Как да разберете дали присъствате само временно в живота на мъжа

9. Ревността не остава скрита. В природата на този мъж е да ревнува. Дори и да показвате внимание към ваш приятел или колега в съвсем безобиден разговор, Телецът ще ревнува. Но не се опитвайте да си играете с него.

Свързани статии

10. Той става нервен. О, да, Телецът може да бъде и срамежлив, ако хареса някоя дама, да не знае точно как да действа в началото спрямо нея.

11. Малко вероятно е да играе двойна игра, ако ви харесва наистина. Вместо това ще се движи напред с вас бавно, изпипвайки всеки детайл и не би влагал усилия в паралелни взаимоотношения.

12. Ще ви създава усещане за сигурност, спокойствие.

13. Може да ви помогне да преустроите живота си по удобен начин. Щедростта на Телеца може да няма граници, ако вижда потенциал между вас двамата и може да е готов да се погрижи за финансовия ви комфорт докато сте заедно.

Коментирай