Интимно

10 знака, че мъжът Везни е влюбен във вас

Не се плаши от емоционална привързаност

30.05.2022г. / 12 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато се влюби истински, той е грижовен галантен и на разположение на партньорската си. Обича вниманието и приятната компания. Мъжът Везни – винаги стилен, внимателен към всички, дипломатичен, обичащ да общува. Няма как да го сбъркате. Може дори толкова силно да ви впечатли, че да започнете любовен романс с него.

Дали и той е силно запленен от вас, вижте 10 знака. 

1. Той е щастлив, когато сте около него

Въпреки че това може да изглежда като клише, това е вярно за Везните, тъй като те са изразителни. Ако вие сте онази жена, която за него е специална, която прави денят му по-хубав, много е вероятно вашият избраник от зодия Везни да бъде по-усмихнат. Усмивката е един от най-естествените изрази на радост, които мъж Везни моментално ще ви покаже, ако той харесва вашата компания.

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Везни?

2. Докато е с вас, той е най-добрата версия на себе си

Това разбира се не означава, че той е двуличен или се преструва на някой друг заради вас. Мъжете Везни винаги се стараят да бъдат на ниво с поведението си, особено когато са в компанията на привлекателна за тях жена. Независимо дали показва добрите си маниери, опитва се да ви разсмее или просто е най-добрата версия на себе си, мъжът роден под знака на зодия Везни винаги е на върха си, за да впечатли.

3. Вниманието му е привлечено към вас, а не към вас и още няколко жени

Когато мъжът Везни е влюбен, той автоматично губи интерес към други жени. Да, може да се загледа, да е любезен с тях, но не би предприел двойна любовна игра. В случай, че забележите мъж Везни съзнателно да не реагира на вниманието на красива жена, има голям шанс той да е влюбен във вас.

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

4. Не се плаши от емоционална привързаност

Докато някои от представителите на зодиака предпочитат да играят игрички, да не показват своите емоции, мъжете Везни рядко биха действали по този начин. Чрез думи и действия, те ще изразят колко много означава вашето присъствие за тях. Така че, ако вашият избраник Везни е запленен от вас, няма да губи време, а ще ви даде знаци.

5. Отдаден е но, очаква и същото от партньорката си

Докато някои мъже обичат да си играя т на котка и мишка с жените, мъжете Везни обикновено са директни, когато става въпрос за любов. Рядко ще ги видите да флиртуват с други жени, за да провокират интерес във вас. Влюбеният мъж Везни е видимо наранен или ревнив, ако вие флиртувате с други мъже, защото сте станала негов приоритет. Същото очаква и той от вас. 

Признаци, че той си играе с вас и не иска връзка

6. Проявява търпение към вас

В даването на любовни знаци, мъжете и жените се различаваме. Жените смятат, че са ясни, когато показват интерес, сериозно намерение, но на господата невинаги виждат така  ясно нещата, както би ни е се искало.Мъжът Везни съвсем естествено отделя време, за да обработи напълно тези знаци и след това да изрази емоциите си пред вас.

7. Неговите планове включват и вас

Когато един мъж желае една жена, тоя намира начин да прекарва повече време с нея. Мъжът Везни е склонен да се погрижи за вашия комфорт докато пътувате. Ще избира най-приятните места, в които да вечеряте или да пиете кафе.

Какви изненади правят мъжете от различните зодии

8. Отличен слушател е 

Везните са инстинктивно добри слушатели, особено когато човекът, който говори, е техен романтичен партньор или бъдещ такъв. Ако вашият мъж Везни е запленен от личността ви с него може да си говорите за всичко, което ви вълнува. В труден момент също ще е насреща, за да ви изслуша, за да ви посъветва и подкрепи. 

Свързани статии

9. Търпелив, когато става въпрос за взаимоотношения

Мъжът Везни отделя време, когато става въпрос за любовни връзки. Той не бърза, а действа само когато е сигурен. Необходимо му е време, за да ви опознае добре, преди да реши да се обвържете. Периодът му на ухажване е дълъг, но интересен.

10. Ще покаже, че се гордее с вас

Мъжът Везни не си пести комплиментите, когато е влюбен, но обича и да получава такива. Тъй като ще си даде достатъчно време, за да опознае личността ви, вашите стремежи и успехи ще са нещо като повод да се гордее с вас. Няма да се поколебае и да сподели на близки за вашите постижение или затова колко силно сте го впечатлили като човек. 

Коментирай
Свободно време