Интимно

Неща които мъжете искат, но не си казват

Вижте кои са

16.04.2023г. / 07 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта, както мъжете се чудят какво си мислят жените, така и дамите се вълнуват от мислите на мъжете. По природа, господата не са толкова многословни, за разлика от нас, дамите. Дори и да си споделяте, има неща, които партньорът ви би искал да знаете, но едва ли ще ви каже.

Кои са те?

Удоволствието от преследването

Понякога по време на срещи и в периода на ухажване, жените несъзнателно пречат на мъжете да се наслаждават на преследването. Ако винаги сте тази, която започва разговор в социалните мрежи, обаждате му се по телефона, инициирате срещи, това означава, че не му оставяте възможността да се остави на желанието да ви преследва.

Променете нагласата си така, че да позволите на ситуацията да тече и да продължите да живеете най-добрия си живот, докато излизате на срещи. Полагайте усилия и от ваша страна, но не насилвайте нещата. Ако той наистина ви харесва, ще намери път към вас.

Причини за слаба чувствителност на гърдите по време на секс

Уважение

За мъжете и жените разбирането за уважение в определени моменти се различава. Пример – жените обичат да споделят как е минал денят им, а още повече са споделящи, когато има проблем. Партньорът им ги изслушва (чудесно е, ако това се случи, защото не всеки мъж е добър слушател) и предлага решение на проблема. Любимата му обаче няма нужда от това. Друг пример – жената решава да се справи със ситуация, дори елементарна, без да поиска помощта на половинката си.

Секс пози, които можете да изпълните на стол

Приемане на неговата помощ

Това е продължение на предните редове. Жените се стремят да демонстрират независимост, увереност и са напълно способни да се грижат за себе си. Това обаче няма абсолютно нищо общо с това да позволите на партньора да ви помогне. Всички обичаме да се чувстваме необходими и това е начинът, по който той може да покаже любовта си чрез действие, а не чрез емоция. Не става въпрос да бъдем в позицията на вечно нуждаещата се жертва, а да не забравяме, че в природата на мъжа е да бъде помагащ, защитаващ.

10 ценни качества, които жените търсят в един мъж

Пространство

Обикновено жените са склонни да търсят компания, компанията на любимия човек, постоянно да си говорят, да прекарват повече време заедно. Мъжете обаче имат нужда от пространство, в което да се отдадат на любими занимания или просто да си почиват, без да правят нищо.

В крайна сметка в една връзка за всеки от двамата партньори е важно да имат лично пространство и време, а не да са прилепчиви един към друг.

Свързани статии

Комплименти и признателност

Един мъж вероятно никога няма да ви помоли да му правите повече комплименти, от страх да не прозвучи така, сякаш има нужда от погалване на егото му. Но мъжете също обичат и се нуждаят от комплименти, тъй като те им помагат да повишат увереността си и когато са изречени от любимата жена, се чувстват обичани.

Сексуално разнообразие

Секси бельо, различни секс пози, повече романтика в спалнята и извън нея и т. н. За някои неща вероятно партньорът би ви казал, но определено ще се радва и ако от време на време вие поемате инициативата и го изненадвате.

По материали от yourtango.com

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )