Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 7 май

Любовни промени и заблуди

29.04.2023г. / 08 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовният ни живот ще бъде в състояние на повишена активност тази седмица. Квадратът между Венера и Нептун може да ни заблуди по отношение на любовта. Запомнете, фактите не са чувства! Това, че сме дълбоко влюбени, не означава, че определена връзка е подходяща за нас. Тогава е възможен и кризисен момент, поради непредсказуемото и мощно лунно затъмнение на пълнолунието в Скорпион, което ни очаква на 5 май.

Това затъмнение ще бъде срещу Уран – планетата на внезапната промяна. Точно когато мислим, че можем да разчитаме на нещо, то може да направи обрат. Ако сме в ситуация, в която ни лъжат или ни предават, Луната осветява всичко това. В края на седмицата Венера влиза в знака на Рак, а това определено ще ни помогне да постигнем емоционалната сигурност, от която се нуждаем.

Женски хороскоп за май

Овен

Лъжи, лъжи и още лъжи. Това не е точно това, което искате да чуете в любовна прогноза, но тази седмица със сигурност изглежда, че е актуална тема. Партньорът ви също може да не е този, който лъже, а напълно възможно вие да сте тези Овни, които си служите с хитрост във връзката. Ако е така, бъдете готови за последствията от потенциалното разкриване на вашата нелоялност. Възможно е обаче някои от вас да лъжат себе си относно посоката на една любовна връзка или да сте се убедили, че има потенциал с някого, когато всъщност няма абсолютно нищо.

Коментирай