Интимно

10 типа мъже, които не стават за сериозна връзка

Вижте кои са

03.05.2023г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовта мъжете се делят най-общо на два вида – такива, които могат да поддържат връзки с лекота, и такива, които просто не са способни да бъдат щастливи във връзка, независимо колко добри са техните партньорки.

Мъжете, попадащи във втората категория лесно могат да бъдат разпознати още в началните седмици и месеци. Вижте 10 типа, с които е трудно да имаш сериозна връзка.

1. Насилникът – Насилниците никога не се променят. Той може да не ви посяга, но да ви потиска психически. Да е вечно критикуващ, да се опитва да ви убеди, че не сте достойна за успехи, за него, че не сте достатъчно привлекателна и т. н.

13 ранни знака, че той ще ви изневери

2. Серийният изневеряващ мъж – Мъжете, които изневеряват редовно, няма да се променят, защото в природата им е да бъдат егоисти, да лъжат и да са нелоялни към половинката си.

3. Синчето на мама – Той винаги ще избере майка си пред вас. Той е глезен, чака всичко наготово в живота. За съжаление мъжете тип „мамино синче“, чиито майки са починали, също се смятат за неподходящи за любовна връзка, тъй като търсят партньорка, заместваща майката.

4. Несигурният мъж – Той не иска сериозна партньорка, а иска приятелка, която просто се държи като машина за утвърждаване. Той е толкова несигурен, че има нужда от някого или нещо, което да подхрани егото му.

Кои са 5-те тайни на успешната връзка?

5. Мъжът, който е център на своята вселена – Той мисли предимно за своите нужди, търси съпричастност и грижа, но трудно ги дава на отсрещната страна. Такъв тип мъж трудно може да мисли за половинка, да поема отговорност за връзката.

6. Мъжът без цели, без интереси и без живот – Той е като паразит. Лесно привлича към себе си, по някакъв начин успява да омае някоя жена и да се възползва максимално от нея.

Знаци, че той иска повече от просто секс

7. Емоционално недостъпният мъж – Той си пада по секса, много е социален и чаровен, но за сериозна връзка, едва ли. Обикновено носи в себе си емоционален багаж от минали връзки, от детство с лоши спомени. Трудно допуска до себе си жени, непостоянен е в желанията си и действията си към тях, което често води и до тяхното объркване дали той иска връзка или не.

8. Мъжът, който не може да признае, когато греши – За съжаление с такъв партньор е трудно да се поддържа сериозна връзка. За него би било трудно да е честен, да се извини, защото той не се вълнува особено дали наранява.

Свързани статии

9. Мъжът, който не може да говори за трудни теми – Той има проблем с комуникацията. Сериозните разговори, без значение дали са положителни или изискват разрешаване на ситуация, за него са стресиращи. Такъв мъж обикновено не би искал да поема сериозен ангажимент във връзката, все бяга от отговорности.

10. Този, който винаги търси нещо по-добро – Той се оглежда за други жени и не го крие. Трудно създава сериозна връзка, а ако все пак това се случи, взаимоотношенията му са повърхностни. При най-малкото нещо, което не му хареса, при проблемен период за двойката, той е склонен да си тръгне.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 11 месеца )
zabeliazvam po podigravatelnite dumi i otno6enie.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар