Интимно

Кои са най-верните мъже от зодиака?

Вижте дали вашият партньор е сред тях 

15.03.2024г. / 12 42ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Когато любовта ви връхлети, със сигурност едва ли първото нещо, което ви интересува е зодията на вашия потенциален партньор. Но пък тя може да ви даде някои доста добри насоки относно това, което можете да очаквате от вашето бъдещо съжителство.

Кои са най-верните представители на мъжкия пол сред зодиакалните знаци? 

Дева 

За Девата спазването на обещания и ангажименти е нещо изключително важно. Девите са личности, които високо ценят почтеността и моралните ценности в отношенията, което ги прави склонни да останат лоялни. Представителят на тази зодия е типът човек, който ще спази обещанията, които е дал на своите партньори.

Ако той е обещал да остане верен в една връзка, той ще положи големи усилия да спази това обещание. Девата е известна като изключително отговорна зодия, а нейните представители винаги действат съзнателно и предпазливо във всичко, което правят, включително и в поддържането на лоялност във връзката.

Свързани статии

Те не се изкушават да изневеряват или да търсят краткотрайни удоволствия, защото знаят, че подобни действия могат да навредят на връзката им и да наранят чувствата на партньора им. Девата е известна и като аналитична зодия, склонна да обмисля последствията от своите действия, включително въздействието на изневярата в една връзка.

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 месец )
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 месец )
yasni istinata lasna vervame na markovci NEMA doveriye ya mars ot tuka ste kaje ce molim nekoi za vnomanie aaaaaaaaaa Sami se natiskame
отговор Сигнализирай за неуместен коментар