Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 14 април (+Видео)

Очакват ни силно енергийни астрологични събития

09.04.2024г. / 09 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаква ни интензивна седмица по отношение на някои астрологични събития. Седмицата започва със слънчево затъмнение и новолуние в знака на зодия Овен. Тъй като това затъмнение е тясно свързано с ретроградния Меркурий, възможно е да се наложи да реорганизираме приоритетите си, за да подчертаем собствените си нужди в една връзка.

Това не е непременно егоистично, защото не бива да забравяме и за самоуважението. Ако искаме някой друг да ни обича, първо трябва да уважаваме себе си. 

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Свързани статии

Овен

През тази седмица всичко, което се случва е благодарение на мощното слънчево затъмнение във вашия знак. Това може да ви накара да осъзнаете, че любовният ви живот се нуждае от определени промени. 

Затъмнението се случва и по време на новолунието в Овен, а не бива да се забравя, че Меркурий сега е ретрограден. Готови сте да преоткриете себе си по много начини, що се отнася до романтичните въпроси. Искате любов, искате повече от любовта и връзката си и ще положите усилия в тази посока.

Таро прогноза за април, част 1:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 седмици )
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 седмици )
to nakraya na igrata ste si prolici koi kum koi svat vse ostesme vav proces igri razni ispitaniya koito trebva da se premise celuvki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар