За дома

Как да готвим като истински професионалисти?

01.10.2012г. / 15 41ч.
Аз жената
Как да готвим като истински професионалисти?

„Това го приготвяш по-добре и от мама!“ Наречете ме дребнава, но винаги, когато чуя това от любимия си, ми става адски приятно. Все пак да надминеш мамините манджи си е истинско постижение. И съвсем не си мислете, че съм голяма кулинарка! Просто обичам да влагам нещо от себе си, да експериментирам и винаги слагам задължителната капка любов.

Е, добре, не винаги... Понякога нямам никакво време за готвене, така че скалъпвам нещо набързо и не влагам кой-знае какво старание. И, не че се хваля, но пак ми се получава. Защо ли? Имам си малка тайна... Която май съвсем не е малка, защото върши по-голямата част от приготвянето на каквато и да е храна. Не, не си поръчвам от близкия ресторант! Просто готвя със съдовете на Делимано Керамика Прима. И по-конкретно, оборудвах кухнята си с Комплекта Мега + Сет. Той съдържа абсолютно всичко, от което се нуждае всяка домакиня, за да приготвя вкусни ястия. Вижте сами какво представлява ето ТУК.

Най-хубавото на съдовете Делимано е висококачественото керамично покритие. Не само, че храната не залепва, но продуктите запазват максимално витамините и минералите си. Както и сочността, и аромата си. Което, както се сещате, прави финалния вкус просто страхотен.

Освен това, е нужно съвсем малко количество мазнина, даже при пържене. Това прави ястията още по-здравословни и полезни. Керамичното покритие помага и за равномерното изпичане на храната. Това за мен поне е огромно предимство, защото преди редовно ми се получаваше ефектът – отвън препечено, вътре сурово. Със съдовете на Делимано просто забравих за този проблем.

Не мога да не отбележа още един плюс – съдовете се чистят супер лесно! Така че, смело мога да препоръчам Комплекта Мега+Сет на абсолютно всяко домакинство. Той съдържа: универсален, уок и грил тиган; тиган за палачинки; плитка и дълбока тенджера; тава; касерола; и два капака. Общо взето всичко необходимо за приготвянето на всякакъв вид ястия.

И най-хубавото е, че резултатите винаги са впечатляващи. Все едно храната е приготвена от истински професионалист. И не на последно място – всичко става много по-бързо, лесно и забавно. Без излишни нерви и притеснения.

Но, както се казва, човек докато сам не опита, не вярва на 100%. Така че, опитайте! Съдовете Делимано имат 15 дена тест период, в който сами ще се убедите в предимствата им.

Има и още! Сега Комплектът Мега+Сет върви и с подарък Термо чанта. Затова забравете за колебанията и си го поръчайте от ТУК още сега!

Коментирай
Здраве и красота