Свободно време

Какво подсказват вашите драсканици?

Рисуването на звезди показва, че искате да сте център на вниманието

09.06.2016г. / 16 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Кръстове

Това би могло да означава, че се чувствате виновни за нещо или твърде често обвинявате себе си неправилно.

Малки къщи и кутии

Симетричните форми показват вашата склонност старателно да планирате и изчислите всичко край себе си. Вие знаете точно какво искате за живота си. Целите ви са определени и ще продължите да ги следвате без значение кой какво мисли за вас.

Шахматна дъска

Вероятно наскоро сте се озовали в особено неприятно положение. Ако тази рисунка често присъства в драсканиците ви, означава че ви тревожат скрити проблеми или сте неспособни да разрешите определена ситуация. Възможно е и да имате колебания относно това в каква посока искате да продължите живота си.

Кръгове и пръстени

Кръгчетата, съединени едно в друго като халки или едно върху друго, означават, че имате нужда да намерите единство. Кръговете символизират завършеност, цялост. Когато ги рисувате несъзнателно, това което показват е, че се нуждаете от нечие внимание, че не се чувствате завършени, пълни, може би дори усещате на моменти и нечие пренебрежение.

Животни

Видът на животното, което рисувате подсказва много за емоциите ви и индивидуалността ви в настоящия момент. Ако в рисунките ви присъстват изображенията на вълк или тигър, значи в себе си имате неизразен гняв.

Фигурата на лисица подсказва за хитрост, вероятно кроите някакви хитри планове. Рисунките на катерица означават, че се намирате в момент, в който имате нужда от защита и грижа. Рисунките на лъвове са характерни за тези хора, които чувстват, че превъзхождат другите.

Спирали, елипсовидни форми и вълнообразни линии

Вие сте личност, която не обръща внимание на проблемите на други хора. Понякога изпадате в леки емоционални кризи и се тревожите за маловажни неща. На моменти ви е трудно да контролирате емоциите си и това да не покажете гняв към другите.

Диаманти и геометрични фигури

Вие сте личност с ясни цели и определени убеждения и винаги се стремите да изразите мнението си. Упорити и настоятелни сте по отношение на постигането на вашите цели. Обикновено сте твърде предпазливи.

Стрелки

Стрелките символизират вашата посока в живота. Ако стрелката е насочена нагоре – вие сте човек, който е добре ориентиран. Когато стрелката сочи надолу – вие сте съсредоточени в себе си.

Свързани статии

Ако стрелката сочи наляво, означава че все още гледате в миналото, а надясно означава, че сте ориентирани към бъдещето.

Снимки: istock

Коментирай