Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 септември 2017

Близнаците да внимават с финансите

18.09.2017г. / 13 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixeles

Снимка: pixeles

Лъв

Събитията ще са разнообразни, а контактите – интригуващи. Периодът ще е свързан със сериозни решения, които ще се отразят на ежедневието ви като цяло. Любовните отношения ще придобият нов смисъл и връзката ви ще се задълбочи. Ако все още нямате постоянен партньор е много вероятно да попаднете на точния човек. Не прекалявайте с разходите.

Дева

Първоначално ще ви е трудно да формулирате целите си и вероятно ще сте доста разсеяни. Дребен пропуск ще стане повод за неприятен конфликт. Приемете фактите спокойно, анализирайте ги и действайте директно, не търсете заобиколни пътища. Вслушвайте се в съветите на близките без да ги следвате сляпо. Прегледайте финансовите си трансфери, не е изключено да установите сериозна грешка.

Брак с кои зодии може да ви донесе богатство (част първа)

Везни

Паметта ви е силна, а мисълта – ясна. Проявете настойчивост, ако сте сигурни, че целите ви са изпълними, но зависят от нечие благоволение. При необходимост потърсете съдействие от приятели. Финансовото ви положение е стабилно. Не са изключени разногласия с любимия човек или дори остри пререкания.

Скорпион

Събитията ще са противоречиви и ще поставят на изпитание емоциите и търпението ви. От вас зависи да не загубите почва под краката си. Оформяйте целите си съобразно възможностите към момента. По-добре е да не разчитате на помощ, макар че в критичен момент ще получите съдействие без да сте го търсили. Възможно е да получите допълнителни финансови постъпления в минимални количества.

Коментирай
Здраве и красота