Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 септември 2017

Близнаците да внимават с финансите

18.09.2017г. / 13 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixeles

Снимка: pixeles

Стрелец

В състояние сте да контролирате ситуацията, но това не бива да ви зарежда с прекалено голямо самочувствие. Проявете умереност във всяко отношение. Няма да разполагате с време за пасивна почивка, но за сметка на това близките ще ви изненадат с предложение за кратко пътешествие, от което не бива да се отказвате. Балансирайте приходите и разходите разумно.

Козирог

Ще се окажете в центъра на публичното внимание независимо дали се стремите към това или не. Проявете умереност и не се главозамайвайте. Не губете чувство за мярка, защото онези, на които по един или друг начин сте попречили няма да забравят и ще търсят подходящ момент за реванш. Личните отношения ще са леко конфликтни, не прекалявайте с желанието да си извоювате пълна свобода, защото вместо това може да стигнете до раздяла. Въздържайте се от мащабни финансови операции.

Зодията разкрива защо попадате на неподходящи мъже в любовта (част втора)

Водолей

Ако искате да сте независими трябва да сте много умерени и обективни. Ще постигнете каквото сте намислили след задълбочен анализ на обстановката и собствените си грешки. Мислете за последствията в рамките на по-далечното бъдеще, за да не стане „ела зло, че без тебе – по-зло“ и да съжалявате за прекалено смелите си действия. Въздържайте се както от любовни авантюри, така и от прекалени разходи.

Свързани статии

Риби

Доста напрегнат период. Често ще се налага да „вадите горещите въглени с голи ръце“, но ако сте сдържани и разумни, в крайна сметка ще се окажете печелившата страна във всеки спор. Следвайте принципите си и търсете справедливи и взаимноизгодни резултати. Любовните отношения ще са противоречиви. Независимо от всичко избягвайте прибързаните решения, ако не искате да претърпите материални загуби.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай