Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 март

Напрежение за Близнаците

18.03.2019г. / 19 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Работоспособността ви устойчиво ще се повишава. Покрай текущата работа ще успеете да отхвърлите поредица допълнителни задачи, които са изникнали междувременно. В състояние сте да си създадете перфектна организация без това да е основната ви цел. На работното място обстановката ще е спокойна и никой няма да се намесва в решенията ви.

Ще са малко странни отношенията с хора, с които ви свързват неформални интереси, спортни предпочитания или клубни занимания. Без видима причина ще се появят дразнения, подсказващи наличие на конкуренция. Подложете въпроса на дискусия, която ще прекрати проявите на враждебност преди да са ескалирали.

Козирог

Нищо не би могло да ви спре по пътя към поставените цели през тази седмица. В състояние сте да се концентрирате, да мислите логично и да анализирате обстойно всичко, което виждате, чувате и имате намерение да използвате в работата си. Околните може да са хаотични колкото си искат, вас това няма да ви засегне нито пряко, нито косвено. Увлечеността ви в работа ще се окаже направо заразна и дори колеги, които никога не са били старателни, ще се опитват да ви подражават.

В личен план преживяванията няма да са от най-предпочитаните. Може да се усети леко охладняване на отношенията и увеличаване на дистанцията между вас и любимия човек. Дребен жест на внимание ще е по-ефективен от подробен разговор, изпълнен с хиляди въпроси. Използвайте почивните дни, когато ще можете да правите нещата заедно, за да възстановите усещането за уют.

15 въпроса, с които да преоткриете себе си

Водолей

Настроението ви през тази седмица ще продължава да е под влиянието на Венера. Ще сте отворени за красивото, естетичното, ще търсите развлечения, ще привличате погледите, ще се радвате на комплименти и внимание. Ще успеете да промените отношението към себе си дори у хора, които не са отявлени почитатели на компанията ви. Благодарение на навременната ви намеса на работното място ще бъдат предотвратени неприятни спорове.

Ще получите добри резултати и висока оценка за работата си, но и ще почувствате лека умора към края на седмицата. В този период е желателно да намалите контактите и да редувате физически с интелектуални занимания, да използвате силите си равномерно. Ако близки роднини ви помолят да обсъдите въпрос, свързан с недвижимо имущество, опитайте се да отложите разговора.

Риби

Удивително и изненадващо в началото на седмицата ще имате усещането, че преживявате нещо не за втори, ами даже за трети път. Донякъде ще е объркващо, но пък от друга страна бихте могли да се възползвате и да внесете корекции в стари резултати, които ще придобият нова характеристика. Не позволявайте на околните да ви влияят с настроението и капризите си. Опитайте да се овладеете и преценявайте какво говорите, за да не си навредите.

Неприятните случки и разговори ще са свързани с ваши или чужди финанси. Няма да стигнете до споразумение и темата ще остане отворена, но така е по-добре. В края на седмицата интуицията ви ще е силна, но ще ви помогне само при уреждане на въпроси от личен характер. За практически занимания можете да разчитате единствено на усърдието си.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )