Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 март

Напрежение за Близнаците

18.03.2019г. / 19 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Усмивка, добро настроение, самочувствие и неотразимо излъчване ще са основните ви характеристики в началото на седмицата. Със сигурност ще ви се прище да похарчите малко пари за лични удоволствия, но не бъдете егоисти, споделете ги с близките си. Така ще си спестите упреците и киселите им физиономии.

На работното място обстановката ще е леко напрегната. Част от задачите, с които се налага да се справяте ще са неясни, объркващи и тъй като никой няма да иска да поеме отговорност за изпълнението им, отношенията с околните на моменти ще са извън границите на добрия тон.

Вероятно ще се наложи да пътувате. Няма да успеете да се справите с всички лични цели, които сте си набелязали, така че въздържайте се от участие в разрешаването на чужди проблеми.

Дева

Ще си спестите доста напрежение, ако се занимавате с дейности, които зависят само от вас и с които бихте могли да се справите самостоятелно. Още в началото на седмицата може да ви се стори, че вие и събеседниците ви разговаряте на различни езици. Моментите на неразбиране и тотално разминаване на мненията ще се случват твърде често и ще ви изпълнят с несигурност.

Въздържайте се от създаване на нови контакти. Дори в началото да ви изглеждат надеждни скоро ще установите, че не отговарят на очакванията ви и нямате убедителни причини да ги поддържате.

В моменти на емоционална нестабилност избягвайте сериозните решения, изискващи инвестиране на допълнителни финанси.

6 неща според индийските мъдреци, които да не споделяте

Везни

Бихте могли да си осигурите една сравнително спокойна седмица, ако сами не си създавате проблеми. Стартирайте с дребните занимания, които непрекъснато подминавате, поставяйки ги в групата „маловажни“. Ако не можете да се справите с нещо по обективни причини, просто преминавайте нататък. В края на седмицата ще установите, че сте изпълнили набелязаните задачи спокойно и без излишно напрежение.

Не забравяйте себе си, осигурете си лично време и отстоявайте постигнатите позиции. Най-добрият начин да възстановите силите си и да постигнете хармония между физическото и духовното е да си позволявате предпочитани развлечения или да общувате с подходяща компания. Ще е кратко бягство от рутинните грижи, което ще ви зареди с вдъхновение.

Скорпион

Предизвикателствата ще са повече от обикновено, но вие обичате да разнищвате тайни и да разкривате мистерии. Ще се наложи отново да се върнете към въпрос, който мислите че вече е в миналото. Не го подминавайте, дори да ви се стори, че не си заслужава усилията. Ще ви помогне да намерите разрешение на стар конфликт и да си възстановите парична сума, дадена някога назаем.

Комуникацията ви с нови партньори ще е по-ефективна, ако вземете инициативата в свои ръце. Убедителни сте и е препоръчително да поставите началото на преговори, които преценявате като трудни. Обмисляйте детайлите, осигурете си достатъчно време за довършването им.

Някой може да даде гласност на ваша тайна с цел да ви компрометира. Спомнете си проверената истина, че мълчанието е злато и овладейте емоциите. Безразличието, проявено от ваша страна ще охлади любопитството на околните.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )