Свободно време

Венера в знака на Риби – ще гледаме на любовта през розови очила

За какво да внимаваме

17.01.2020г. / 09 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 14 януари, планетата на любовта Венера, влезе в знака на Риби, който е един от най-романтичните зодиакални знаци и ще се задържи в него до 8 февруари. Когато Венера е в този знак, ние сме склонни да гледаме на любовта през розови очила. Виждаме най-доброто в човека, когото харесваме, което може да ни накара да допуснем някои грешки. За да не се случи това е важно да поставим някои граници, които се отнасят и до комуникацията с любовници, роднини, приятели. Не бива да разрешаваме някой да се възползва от нашите добри намерения.

Какво ви очаква през 2020-а според личното ви число

Как още ще усетим влиянието на Венера в Риби? Сега имаме възможността да разгърнем своите романтични идеи. Да сготвим с любов за половинката си, да се отдадем на приятни занимания, да посетим някой концерт. Да покажем любов, но и да получим. Много е важно да не дадем твърде много от себе си, без да сме сигурни, че ще получим нещо в замяна и то ще ни накара да се почувстваме щастливи.

От друга страна, Нептун също е в Риби, което може да създаде илюзията за влюбване, а не реалността за него. Бъдете предпазливи и не вярвайте на думи, които не са подплатени с реални действия.

5 чувствителни зодии, които имат нужда да бъдат разбрани

Транзитът на Венера в Риби ще бъде едно от най-значимите астрологични събития за 2020 година, и ще ни покаже светлината в края на тунела. Ще се наложи да почистим неща от своето минало. Емоции като тъга, може да се опитат да ни превземат. Но тук се намесва любовта, която може да бъде нашия катализатор. Ще си напомним от какво се нуждаем, какви промени е необходимо да направим в живота си. Възможно е да действаме импулсивно, особено ако се влюбим.

Влюбването е прекрасно, но е добре да отделим малко време, за да осъзнаем какви са истинските ни чувства. Не е нужно да сме скептични, но не бива и да избързваме. Нашата нагласа за любовта и връзките, нашето мислене в тази посока ще се върне към нас. Затова помислете добре върху вашите виждания. Ако мислите, че любовта е забавление, но не и отдаденост към половинката, точно това ще получите.

Зодиите Рак, Скорпион, Риби, Телец и Козирог, ще усетят положителните вибрации на Венера. Какво да очаква всяка зодия с по едно изречение, вижте на следващата страница.

Коментирай
Свободно време