Свободно време

3 изображения разкриват кармата ви от минал живот

Един забавен тест

26.01.2022г. / 15 34ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Когато ни се случи нещо неочаквано, хубаво или пък лошо, когато някои неща се повтарят, често си казваме, че това е карма. Вероятно е така. Вероятно има нещо, което трябва да надскочим в настоящето, което душата ни носи от миналото. Днес споделяме 3 красиви изображения. Изберете едно и вижте каква е кармата ви от минал живот.

1. Вашата неразрешена карма е да се откажете от токсичните взаимоотношения и да продължите напред. В минал живот вероятно сте били сами, игнорирани и изоставени от хора, които сте обичали. В този си живот, вие търсите добрата страна на хората, дори когато са ви обидили и наранили. Сякаш се опитвате да ги задържите, без да осъзнавате, че такива взаимоотношения няма да ви донесат удовлетворение. И отново сте сами. Не подценявайте вашата интуиция и червените флагове.

4 магични карти разкриват дали ще се сбъдне желанието ви

2. Вашата неразрешена карма е постоянно съмнение. В минал ваш живот вероятно сте взели някои грешни решения, които са довели до някакъв вид разруха. В настоящия живот вероятно ви липсва достатъчно самочувствие, страхувате се от грешки и когато допускате дори и малки, се обвинявате тежко. Без грешки не може и те не бива да ви отказват от целите ви. Сега е важно по-често да си припомняте вашите положителни качества. Бъдете обичащи себе си и не спирайте да учите нови неща.

Изберете си пътека и вижте какво ви очаква до края на годината

3. Вашата неразрешена карма е трудност с доверието. Хората, които трудно се доверяват, някога, може би дори в минал живот, са били предадени. От приятел, любим човек. В настоящия живот това ще ви пречи, когато създавате взаимоотношения от всякакъв характер. Затова си позволете да си давате повече време при опознаването на хората. Знаците ще се появяват наяве и ще ви насочат дали този човек заслужава вашето доверие и доколко.

 

Коментирай