Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Козирог

Думата „промяна“ ще се окаже знакова за 2021-а година, но за представителите на вашия знак тя ще е и дълбоко осезаема. И не толкова, защото ще се налага да свиквате с промените, които се случват около вас, а защото твърде често ще се налага самите вие да се променяте. А за кардинален знак, какъвто е вашият, това никак не е лесно. На всичкото отгоре, част от промените най-вероятно никак няма да ви допаднат, но... какво да се прави, действителността е водещ фактор.

Два основни етапа ще се редуват в обичайното ви ежедневие – упорита, старателна работа и изчакване. На всичкото отгоре няма да получавате крайните резултати толкова бързо, колкото би ви се искало. Но пък ако се придържате към така описаната схема, резултатите ще надминат очакванията ви.

Стартът на годината ще е бавен, събитията ще се случват с равномерен ритъм, ще засягат предимно личния ви живот и ще са повод за радост. Ще разполагате с подходящи условия за размисъл, за набелязване на основните цели и трасиране на пътя към тях.

Според зодията: Какво мъжете намират за привлекателно и отблъскващо?

В началото на лятото ще се наложи да ускорите темпото, да си създавате ясен график и да се придържате към него. Обстановката ще е динамична и ако прецените правилно кое е най-същественото и ориентирате силите си само в едно направление, разнообразието от преживявания ще ви е даже приятно. Не се опитвайте да правите дългосрочни планове. Напротив, колкото сте по-наблюдателни и по-гъвкави, толкова по-добре ще се справите и ще сте по-доволни от себе си. Може да не ви се вярва, но успехите ще дойдат оттам, откъдето най-малко се надявате.

В края на есента ще трябва да работите наистина на „бързи обороти“. Поддържайте темпото и не мислете за грешките. Ще ги допускате, но и своевременно ще успявате да ги отстраните, стига да не експериментирате с методите на работа. Придържайте се към познатите, в които сте сигурни и няма да има неприятни изненади.

Вие сте пестеливи и никак не обичате да превишавате финансовия си лимит, но през 2021-а често ще се налага да правите непредвидени разходи. Мисълта, че може да изчерпате запасите си ще е доста тревожна, но от друга страна ще осъзнаете, че парите трябва да ни служат, а не просто да ги притежаваме, а при основателен повод, част от тях може да се ползват и за развлечения.

Коментирай