Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Скорпион

Мислите ви в началото на 2021-а година ще са заети с всичко друго, но не и с работа. Мотивацията ви за професионални изяви няма да е особено висока, но за сметка на това интересът ви ще е ориентиран към необходимостите на близките, обучението на децата (ако имате такива), подобряване на битовите условия у дома. Ако от доста време обмисляте сериозен ремонт, разширяване, закупуване на ново жилище, дори преместване в друг град, то със сигурност ще имате интересни варианти за избор, удовлетворяващи и най-взискателните претенции. Не се колебайте твърде дълго, а в случай, че различните варианти са свързани с различни сфери от живота ви, ще сте максимално ефективни, ако се заемете с реализацията им последователно, а не едновременно.

Контактите ще са интензивни през пролетта. Участието в различни публични инициативи ще ви осигури доста привърженици, а не е изключено да създадете собствен колектив или собствен бизнес. Ако се чудите в кое направление сте най-силни, спомнете си, че новото е добре забравеното старо. Идеи, от които някога сте се отказали, през 2021-а ще се окажат не само актуални, но и доходни.

Карма според зодията

В края на лятото ще ви атакуват с предложения за бизнес инвестиции. Овладейте се и мислете прагматично. Проверявайте подробно условията и ако прецените, че има дори минимален риск и неяснота в клаузите, не приемайте офертите. Не участвайте в хазартни игри и каквито и да било залагания. Не само ще изпаднете в комично положение, но и ще претърпите сериозни загуби.

През есента ще сте в благоприятната позиция да намалите темпото и да „преброите пилците“. Ще установите, че онова, което другите се опитват да направят в момента, вие вече сте го постигнали и можете да си позволите заслужена почивка, да се наслаждавате на придобивките си и да ориентирате цялото си внимание към най-близките хора.

Ако в предишните години сте се ръководили от схемата: „колкото повече инвестирам, толкова повече ще получа“, то през 2021-а е по-добре да се откажете от нея за известно време. Печеливши ще са само средствата, вложени в дома, бита и семейството.

Коментирай
Здраве и красота