Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Риби

Тайнствените представители на вашия знак ще трябва да правят през тази година това, което умеят най-добре, а именно да „плуват по течението“. Не очаквайте бурни преживявания през първите няколко месеца. Напротив, периодът ще е монотонен, скучен, на моменти даже отегчителен.

Единственото разнообразие ще е свързано с доза мистика, идваща от разкриването на чужди тайни. Без да сте си го поставяли за цел ще разберете различни пикантни подробности за живота на хората около себе си. Не обсъждайте чуждите секрети и не споделяйте личните си намерения.

Реализацията им ще зависи до голяма степен от външни фактори, върху които нямате влияние и най-вероятният период за постигане на набелязаните цели ще е когато Юпитер пребивава във вашия знак. Спокойната обстановка ще повиши работоспособността и ще укрепи психиката ви.

Ще стабилизирате позициите си както на работното място, така и у дома. След средата на май ще получите окончателни резултати от някои ваши дейности, предполагащи подобряване на материалното ви състояние. В този момент личните отношения ще минат на втори план, но ще са устойчиви.

Кои храни са полезни за вашата зодия?

След септември обстановката ще се промени. Не е изключено да подобрите професионалните си позиции, а ще ги съхраните, ако не рискувате. Що се отнася до личния живот, напрежението ще започне да се покачва и за да избегнете противоречията, ще се наложи да проявите активност. Бъдете искрени и не драматизирайте разликите в гледните точки с любимия човек. Напротив, имайки предвид, че противоположностите се привличат, стремете се към единство, а не към конфронтация.

Стабилен източник на приходи ще е екипната работа. От самостоятелните изяви ще получите добър финансов еквивалент само ако са свързани с творчество, което подсказва, че не бива да скромничите, а трябва да се възползвате от всеки шанс за разгръщане на скрития ви потенциал.

Коментирай