Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Водолей

Важните събития ще се случват буквално пред очите ви през 2021-а. И няма как да не е така. Влиятелните „гости“ на вашия знак ще навлязат в него още през декември 2020-а и ще останат там доста дълго. Следвайте целите си неотклонно, не отстъпвайте пред затрудненията.

До началото на пролетта в професионален план нищо не би могло да ви изненада и нищо не би могло да ви ядоса. След като Слънцето навлезе в знака на Телеца напредъкът ви ще е стремителен, благодарение на оригиналния ви начин на мислене. Умението ви да намирате нещо интересно в съвсем обикновени на пръв поглед факти и събития ще ви осигури и привърженици, готови да съдействат при необходимост. С настъпването на лятото ситуацията ще се промени.

Енергетиката ви ще е стабилна, но информационните потоци, на които разчитате ще са слаби и несигурни. В този период не е желателно да рискувате, а здравословна доза предпазливост няма да ви е излишна. Не се доверявайте на всичко и на всеки, проверявайте по няколко пъти дори очевидните неща, но пък и не се изолирайте, не се затваряйте в себе си. Липсата на комуникация ще ви лиши от вдъхновение.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

В последните летни месеци условията ще са благоприятни за уреждане на различни спорни въпроси от личен характер. Проявете инициатива, стартирайте важните разговори, но тогава, когато сте готови на отстъпки и на отказ от очевидни грешки, вгорчаващи отношенията ви.

След септември ще разгърнете в широк мащаб целия си потенциал. Или видимо ще изпреварите колегите, партньорите, а и конкуренцията, или за кратък период от време ще наваксате пропуснатото и ще се изравните с тях. При всички случаи ще постигнете повече от първоначално набелязаните замисли.

За представителите на вашия знак е характерен синдромът на „широките пръсти“. Проявите на разточителност никак не са ви чужди, но през 2021-а, ако все пак искате да разполагате с достатъчно пари, трябва да се опитате да управлявате финансите си правилно. Влагайте средства в собственото си обучение. След като повишите квалификацията си ще можете да смените и работата с по-перспективна и по-доходна.

Коментирай