Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Стрелец

Предстоят събития странни, нестандартни, но пък и знакови. Трудно ще се заседите на едно място през 2021-ва. Заниманията ви ще са свързани с чести пътувания или с интензивно общуване с непознати. В тази връзка не е излишно да си имате едно наум и да сте предпазливи във всякаква насока: както за здравето, така и за собствеността си. Изобщо, новостите ще са свързани с местоположението и с кръга ви на общуване.

Условно годината може да бъде разделена на три периода: обмисляне, действие и финал. Началото ще е спокойно, ще можете да се „огледате“ около себе си, да съпоставите целите с условията, да разпределите силите си, да си дадете сметка „откъде духа вятърът“. В случай, че се налага да подберете екип или да си осигурите сътрудници, няма по-добър момент, в който да го направите.

Талисмани за късмет за зодия Стрелец

След като оформите концепцията ще настъпи моментът за реални изяви. Първите стъпки ще са обещаващи, но не се заблуждавайте, ще има затруднения, ще има и неуспехи. Освен това, както гласи една стара мъдрост: „злото никога не идва само̀“, така че бъдете готови да използвате бойния си дух максимално. Изпитанията ще се редуват едно след друго, но това не бива да ви плаши. В моменти на отчаяние си повтаряйте, че винаги има и по-лошо, а в моменти на напредък – че най-доброто предстои, зависи от готовността ви да дадете всичко от себе си и не се случва веднага.

На финала или по-точно през последните месеци на годината, главната роля ще се падне на любовта, която ще докосне с нежния си полъх и обвързаните, и свободните. А по отношение на любовта, ситуацията е като на война – най-важна е стратегията.

Що се отнася до работата и бизнеса, поддържайте равномерно темпо. Свършвайки един проект не чакайте, а се заемайте със следващия. Силите ще ви стигнат за всичко. Едно от условията за осигуряване на финансова стабилност е да спазвате правилата. Ако правилно разпределите разходите си през първата половина на годината, ще си ги възстановите през втората половина.

Коментирай