Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Изтичат последните дни от 2020-а година. Изпращаме една нелека година, изпълнена с предизвикателства и трудни моменти. За някои хора изминалата година бе успешна, динамична и щастлива, но други навярно нямат търпение да се сбогуват с 2020-а и смело да кажат „Здравей“ на новата година.

Тъй като и ние сме нетърпеливи да разберем какви изненади крие 2021-а година, а и силно се надяваме да е по-добра и успешна от 2020-а, се обърнахме към нашия астролог Петя Георгиева, за да ни сподели какъв е годишният хороскоп за всички зодиакални знаци. Запознайте се с нейната прогноза в следващите редове.

Овен

Предстои ви една истински шеметна година. Няма как да избягате от промените. Събитията ще започнат да се развиват бавно, но постепенно ще повишават скоростта с ефекта на снежната топка, която се търкаля по нанадолнище.

Като се има предвид, че представителите на вашия знак харесват динамичния живот, би трябвало да се предполага, че ще сте доволни. Още повече, че каквото и да се случва, то няма да изисква огромни усилия, няма да е свързано с непосилни битки от ваша страна. В повечето случаи вратите сами ще се отварят за вас, а където не се отварят ще се намери кой „да побутне“.

През първите няколко месеца, докато Слънцето навлезе във вашия знак, обстановката ще е сравнително спокойна. Не че няма да се намери кой да ви пили нервичките и да проявява глупави капризи, но ако обърнете гръб на дребните разправии и се придържате към принципите си няма да претърпите никакви вреди.

В началото на пролетта ще можете да направите първите решителни крачки за реализация на целите си. На моменти „облаците над вас ще се сгъстяват“, обаче енергетиката ви ще е стабилна и ще сте в състояние да преодолеете бариерите по пътя си. Единственото условие за успех е да запазите спокойствие и да се въздържате от импулсивни постъпки, за които след време бихте съжалявали.

Цветове за късмет през 2021-а

В средата на лятото не е желателно да се занимавате с уреждане на каквито и да било отношения. Може да си изпуснете нервите и да си навредите необратимо.

В началото на есента събитията ще се развиват по-бързо отколкото очаквате и няма да сте в позиция да ги контролирате, а само да се съобразявате с тях. Направете го осъзнато и с идеята да се възползвате доколкото е възможно като едновременно с това сте готови да дадете всичко от себе си в професионално отношение или организирайки бизнеса си.

Заделяйте финансови, а и като цяло ресурсни запаси през цялата година. Не залагайте на гаранции и обещания, а на собствената си логика и опит. Инвестирайте умерено и в различни направления, за да минимизирате или поне компенсирате евентуалните загуби. Въздържайте се от импулсивни покупки и, ако все пак много ви се иска да си осигурите някаква материална придобивка, направете го в края на годината.

Коментирай
Свободно време