Свободно време

Знаци, че мъжът Овен е привлечен от вас

Той е спонтанен

05.04.2022г. / 16 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Той се отличава със спортна фигура, обича да флиртува, обича секса и определено знае как да се хареса на жените. Мъжът Овен. Казват, че рядко изпитва дълбоки чувства, но дали е така? Когато се влюби е е истински джентълмен. Това не означава, че лесно може да го впечатлите. Взаимоотношенията с него може да са забавни, чувствени, интересни. Мъжът Овен не крие емоциите си, когато харесва определена жена.

Как да разберете дали вашият Овен е привлечен от вас?

1. Той иска да бъдете край него през цялото време

Мъжът Овен обича да бъде в центъра на вниманието, но също така е активен, винаги зает с нещо. Когато той иска да сте до него през цялото време, тогава той не само иска да прекара приятно време в компанията ви, но и да разкрие своите страни на личността. От друга страна, Овенът, който ви харесва като приятелка, няма да иска да сте до него през цялото време.

7 грешни типа поведение, с които отблъсквате мъжете

2. Ще бъде активен с поканите към вас

Както споменахме, мъжът роден под знака на зодия Овен е активен. Той обича да пътува, да спортува, както и да се отдава на други любими занимания и хобита. Когато той често отправя покани към вас да се присъедините към някои занимания, особено към тези, в които имате общи интереси, то най-вероятно ви харесва не само като приятел. Това, че желае да сте част от активния му начин на живот, говори много за емоциите, които изпитва към вас.

10 грешки, които зодия Овен прави в любовта и връзките

3. Той е спонтанен

Представителите на този знак са пълни с енергия и спонтанност. Когато мъж от зодия Овен е влюбен във вас, за него ще бъде трудно да го скрие. Не бива да забравяме, че той е и щедър по природа, обича да подарява цветя и малки подаръци без повод, да изненадва с покани, посещения в дома или на работното място, да дава идеи за добре прекарано време.

4. Често ви отправя комплименти

Мъжът Овен няма да се сдържа, тъй като честността е черта на характера му, а понякога може да му навреди, защото той може да бъде невероятно откровен. Въпреки това, ако той наистина е впечатлен от вас не само като външност, но и като характер, няма да си спести комплиментите.

Свързани статии

5. Няма да има нищо против да се запознае с хора от близкия ви кръг

Знаем, че когато започваме нови любовни взаимоотношения, рано или късно настъпва онзи момент, в който някои знаци подсказват дали мъжът с когото се срещаме има по-сериозни намерения към нас. Когато той търси само забавление и вие сте опция за него, тогава той няма да се вълнува от вашия близък кръг и определено би избягвал среща с вашите приятели, роднини. От друга страна, ако излизате с мъж от зодия Овен и той ви харесва като повече от приятел, би му било приятно да го запознаете с важните за вас хора.

Зодиите, които винаги ще се привличат

6. Няма да иска да чака

Овенът е нетърпелив знак, така че мъжът роден под тази зодия ще иска да се движи доста бързо с вас във взаимоотношенията ви. Дали това означава, че би избързал със секса? Вероятно да, но ако вие му покажете, че не сте готова, той ще уважи решението ви.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Петър ( преди 2 години )
Това важи за абсолютно всеки мъж.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 2 години )
......ne sum uverena 4e e taka. govoria bez tulkuvania i slujebni prepratki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар