Свободно време

Седмична нумерологична прогноза за 8 – 14 януари

Ето какво ви очаква

09.01.2024г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 6, 15 и 24-то число на всеки месец   

Очаква ви седмица, която ще е благоприятна по отношение на финансовите въпроси, като някои от вас може и да планират вълнуващо пътуване. В работата са възможни някои напрежения. Въпреки това, пред вас се откриват нови възможности за развитие и печалби. Стартирането на някакъв вид обучения, може да ви донесе също позитиви на по-късен етап. 

Свързани статии

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец  

Очаква ви сравнително спокоен период. В работата ще можете да постигнете успехи, дори и да не са толкова големи, колкото очаквате. За някои проекти ще се наложи да вложите повече търпение и усилия. Пари няма да ви липсват, но не харчете излишно. Положителните емоции ще идват от любовния ви живот. 

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец  

Очаква ви напредък на работното място и ще продължите напред по пътя на успеха. Този успех обаче ще бъде по-малък от вашите очаквания. Възможни са разходи, за някои те може и да са свързани със съдебни дела. Любовта може да ви създава усещане за напрежение, безпокойство. Не потъвайте в негативни мисли, всичко е временно. 

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец   

Седмицата може да ви изненада с повече работа и някои напрежения на работното място. За да си осигурите икономическа сила, трябва да сте ориентирани към бъдещето. Време за романтика може и да не ви остава, но не прехвърляйте служебните проблеми във връзката си. В края на седмицата може да получите добри новини и ще се почувствате спокойни.
 

Коментирай