Свободно време

Седмична нумерологична прогноза за 8 – 14 януари

Ето какво ви очаква

09.01.2024г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Поглеждаме към новата седмица и силно се вълнуваме какво ни очаква според нумерологията. Повече вижте в следващите редове. 

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец  

Новата седмица е добра по отношение на финансовите въпроси. Някои от вас може да имат шансове да увеличат материалното си състояние. Възможно е да се наложи и да вземете определено решение. Мирните преговори и добрата комуникация ще ви помогнат да движите успешно разговорите в работата и извън нея. В любовта, особено ако сте обвързани, не си позволявайте да сте лекомислени. Имате добри предпоставки за хармония и щастие. 

Свързани статии

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец   

Можете да постигнете много и то благодарение на усилията, които полагате на работното място. Внимавайте с разходите, тъй като може да се увеличат, както и с рисковите инвестиции. Възможни са спорове в любовните отношения, които могат да са породени от нечие его – вашето или на партньора ви. 

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец   

Седмицата ще бъде благоприятна за финансов напредък, някои може да получат и предложения за повишение на работното място или нова работа. В любовните връзки също са възможни надграждания, планиране за пътуване с любимия човек. В края на периода внимавайте с емоциите, тъй като има вероятност да сте по-неспокойни и емоционални. Не забравяйте, че това е само временно. 

Свързани статии

Родените на 4, 13, 22 и 31-во число на всеки месец   

Новата седмица е чудесен период за стартиране на някои ваши идеи и проекти. Въпреки това не бива да бързате, а да обмисляте всеки ход разумно. Романтиката ще се повиши в любовните взаимоотношения. Възникването на някои препятствия може да повиши чувствителността ви. Опитайте се да не решавате проблемите под влиянието на емоциите. 

Свързани статии

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец   

Възможни са някои проблеми на работното място. Също така ще ви отнеме повече време, за да постигнете промените, които искате. Пазете се от финансови загуби и не рискувайте с парите. В любовта не позволявайте на егото да ви води, тъй като това само ще доведе до неразбирателства. В края на седмицата ще получите добри новини по важен за вас въпрос. 

Коментирай