Свободно време

Кои са символите и основните черти на вашата зодия?

Вижте какво е характерно за вас 

19.04.2024г. / 12 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Стрелец

Елемент на Стрелец: огън 
Символ на Стрелец: стрелецът 
Управляваща планета на Стрелец: Юпитер
Управляващ дом на Стрелец: девети дом на приключенията 
Черти на Стрелец: Този огнен знак е един от най-големите пътешественици в зодиака.

С любознателен и приключенски дух, Стрелецът се нуждае от свободата да върши своите неща, да изследва света и постоянно да търси смисъла на живота. Те ще процъфтяват в ситуации, в които могат свободно да се изразяват вербално, творчески и физически.

Не са известни със своята тактичност, те имат желание за честност и може да се затруднят да намерят начини да предадат истината си по начин, който е лесен за „смилане“ и избягва нараняването на хората. Чертите на Стрелците означават, че те се справят добре с неизвестното, вярвайки, че Вселената ще им осигури всичко необходимо, за да живеят пълноценен и вълнуващ живот.

Свързани статии

Козирог

Елемент на Козирог: земя 
Символ на Козирог: козата 
Управляваща планета на Козирог: Сатурн 
Управляващ дом на Козирог: десети дом на обществения имидж 
Черти на Козирог: Винаги сериозният Козирог остава верен на корените си от земния знак.

Отговорността и дисциплината са силни черти на Козирога за упорития и организиран знак и ги водят до успех в техните занимания. След като затоплят отношенията, те стават страстни другари, които нямат проблеми с поемането на инициатива.

Въпреки че тяхната твърдост може да причини проблеми в отношенията, Козирозите са здравомислещи, спокойни, разумни и желаят да намерят решения на всички проблеми, които могат да възникнат.

Свързани статии

Водолей

Елемент на Водолей: въздух 
Символ на Водолей: Водоносецът 
Управляваща планета на Водолей: Уран 
Управляващ дом на Водолей: единадесети дом на общността 
Черти на Водолея: Водолеят е страстен и странен. Понякога са тихи и срамежливи; друг път са откровени и темпераментни.

Те имат дълбоко състрадание към човечеството и са отдадени на равенството, свободата на изразяване и интелектуалните разговори. Като въздушен знак, те ценят умствената стимулация над повечето други неща.

Въпреки че може да изглеждат странни, те са силно чувствителни хора, които просто се нуждаят от малко повече време. Тези хора със свободен дух, въображение и малко непостоянни процъфтяват, когато другите могат да се свържат с многото страни на тяхната личност и да ги уважат.

Свързани статии

Риби

Елемент на Риби: вода 
Символ на Риби: рибата 
Управляваща планета на Риби: Нептун 
Управляващ дом на Риби: дванадесети дом на несъзнаваното 
Черти на Риби: Един от най-толерантните знаци в зодиака, този воден знак е силно интуитивен и състрадателен.

Рибите могат да бъдат безкористни до степен на мъченичество и имат афинитет към всичко, свързано с водата. Те са отлични партньори и приятели, винаги изслушващи с безусловна любов.

Тези черти означават, че трябва да внимават да не поглъщат и поемат емоциите на хората около тях, което може да доведе до депресия и тревожност. Въпреки че са нежни и мъдри, те не приемат добре критиката, дори и да е градивна. Ако сте Риби, погрижете се да се застъпите за себе си, защото вашите нужди също имат значение.

20 признака, че сте истински Риби:

 

Коментирай