Семейство

Безплатни ателиета на детския „Салон на изкуствата“ в НДК

Събитието е част от традиционния „салон“, който ще продължи три месеца

03.04.2013г. / 11 02ч.
Аз жената
Безплатни ателиета на детския „Салон на изкуствата“ в НДК

Традиционният фестивал „Салон на изкуствата“ ще се проведе в Националния дворец на културата в София за 18-ти път, съобщават от НДК. Специален акцент е „Детският салон“, който ще започне на 27 април 2013 и ще включва безплатни ателиета в различни категории като архитектура, стъклопис, ветрила, хвърчила, зумба, маски, карта на света, бижута, рисунки с вода, шах, изработка на играчки и какво ли още не.

Кукленият театър „Приказка за скитника-крал“ и виртуозните изпълнения на детето-чудо от

Свързани статии

Австрия – Пол Кропфич, също са част от детската програма. Сред изненадите за малчуганите е и мюзикъл, спектакли на различни вокални и танцови състави и др.

18-тото издание на „Салон на изкуствата“ започва на 9 април и ще приключи на 1 юли, когато е предвидено специално закриващо събитие-изненада, обещават организаторите.

Тази година програмата съдържа множество изпълнения, както на български, така и на чуждестранни артисти. Сред по-интересните от родната сцена са: Орлин Павлов, Хилда Казасян, Васил Петров, Ангел Заберски, арт формация „ОМ“, проектът трио "Jazzta Prasta", Хайгашот Агасян, Жени Захариева, Камен Донев и много други.

Жанровете също са много разнообразни и включват концертни изпълнения в стил поп, рок, джаз и фолклор, както и балет, театър, изобразително и приложно изкуство и кино.

Продуцент на събитието е Националният дворец на културата.

Коментирай