Семейство

Тест: Какво е подготвила съдбата за вас през октомври?

Надникнете в бъдещето с този малък тест

13.10.2022г. / 14 16ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки има етапи в живота си, в които чувства, че сякаш има нужда от малко подсказване – лека насока, за да намери правилния път. В такива моменти е нужно да се доверим на интуицията си – само тя може да ни покаже вярната посока. Как да се свържем с нея?

Предлагаме ви един малък тест, чрез който ще се свържете с вътрешното си аз и може би ще получите отговори на въпросите, които ви вълнуват.

Изберете една от петте карти и вижте какво е приготвила за вас съдбата:


Карта номер 1


Житейски уроци

Ще попаднете в ситуация, която ще ви накара да научите важни уроци. Макар и да ви се струва, че това е поредната прищявка на съдбата и да се питате: „Защо все на мен?“, тези поуки идват в точното време. Отстрани може и да ви изглежда, че нищо няма смисъл и че сякаш всичко ви се е струпало на главата, но не унивайте. Съберете се във себе си – бъдете воина, който сте доказали, че можете да сте. Посрещнете трудностите така, сякаш те са предизвикателства. Всичко е въпрос на гледна точка.

Карта номер 2


Служебно предложение

Работили сте усилено и е време да берете плодовете на своя труд. Макар и често пъти да оставате встрани – сякаш незабелязани – бъдете убедени, че до вашите ръководители достига информация за това колко сте съвестни и постоянни в труда си. Не бъдете скромни – кажете си, че заслужавате повече и бъдете отворени към новите възможности. В началото може да се страхувате и да се колебаете дали ще се справите с новите отговорности, но вярвайте, че ще успеете. Съдбата е благосклонна към вас.

Карта номер 3


Любов

Колкото и да бягате, където и да се криете – тя все ви открива. Любовта, от която сякаш сте се отказали, ще напомни отново за себе си – този път по-силна и връхлитаща. Били сте наранявани и вече подхождате плахо и дори с недоверие – този път обаче ще е различно. Отворете сърцето си за новото и различното – доверете се на шестото си чувство и се понесете на крилете на щастието. Заслужавате го. Ако пък вече имате постоянен партньор – бъдете готови да преоткриете вашата любов – по-силна и по-красива от всякога.

Карта номер 4


Попътен вятър

С каквото и да се захванете, ще ви се получава. Изглежда сте в много плодотворен период – възползвайте се и изпълнете всички поети ангажименти. Това се отнася и за задачи, които сте оставили на заден план. Добре е да изчистите всичко през този месец – така ще посрещнете следващия сезон с ясно съзнание и изпълнени цели. Това ще ви донесе лекота и възможност да вървите напред. Бъдете сигурни, че не сте сами – Вселената ви подкрепя във всички начинания. Яхнете вълната и дерзайте!

Карта номер 5


Предателство

Бъдете откровени със себе си – усещали сте много пъти как хора от близкото ви обкръжение изпитват завист. Колкото и да се опитват да го прикрият – вашата интуиция никога не ви лъже. Винаги можете да усетите ако някой има нечисти намерения. Не позволявайте на добрата си природа да ви изиграе лоша шега. Бъдете бдителни и се пазете – прекалено много пъти сте били ранявани, за да допуснете отново някой да забие нож в гърба ви. Ако все пак това се случи – благодарете на съдбата – помогнала ви е да се освободите от още един ненужен човек.

Снимки: istock

Коментирай