Изберете животно и то ще разкрие тъмните страни на личността ви

Интересен тест

06.06.2024г. / 17 45ч.
Нина Иванова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ние сме микс от позитивни и негативни черти. Колкото и да не ни се иска да признаем понякога, във всеки от нас се крие и тъмна страна. Каква е вашата?

Изберете едно от тези шест животни и ще разберете.

Тест с

Ако сте избрали пантера

Пантера

Грациозни, силни, целеустремени – това са положителните качества, ако сте се спрели на пантерата в теста. А мрачната страна се крие в свръхпротекционизма ви. Обичате да контролирате ситуацията и така се чувствате добре и в кондиция.

Но тази ваша „страст“ понякога излиза извън контрол и прекалявате с желанието да закриляте близките си. Така се случва, че може да ги „задушите“ от стремеж да ги предпазите.

Ако сте избрали котка

Котка

Котките често са представяни в изкуството като символ на мистерия, елегантност, скрита сила, безкрайност и тишина.

Ако вашият избор е котката, това говори за вашата личност, че има две страни. От едната е вашата вродена игривост, миловидност, спокойствие, но от друга е вашата отмъстителност.

Когато ви провокират и отключат яростта у вас, вие можете да сте много изобретателни в това как да отмъстите на този, който ви е наранил. Тази ваша мрачна черта се показва рядко, но появи ли се, дълго се помни.

Свързани статии

Ако сте избрали мечка

Мечка

Изборът на това животно говори за вас, че сте здраво стъпили на земята и сте много стабилни. Обичате властта и влиянието, с което разполагате в отношенията си с другите.

Тъмната страна на характера ви е, че в стремежа си да осъществите целите си, сте склонни да престъпите морални граници. Не е изключено дори да се отнесете грубо с някого, само и само да постигнете това, което сте решили. След това може би се отрезвявате и съжалявате за отношението си, но невинаги това е достатъчно, за да ви простят.

Свързани статии

Ако сте избрали прилеп

Прилеп

Ако това е вашето предпочитано създание, то вие сте с многопластов характер. Не е лесно човек да каже, че ви познава или дори и да си го мисли, съвсем не е сигурно, че знае какви сте наистина. Умеете да се прикривате добре и не показвате какво мислите наистина, освен пред много близки и доверени хора. Именно това е една от мрачните ви страни – че сте прикрити и тайнствени личности, които не се доверяват лесно.

Свързани статии

Ако сте избрали вълк

Вълк

Вълкът е едно от най-мрачните, мистериозни създания. Ако сте избрали това животно, ето какво говори за вас. В живота сте добронамерени и мирно настроени, докато не ви наранят или вземат на прицел. Тогава вашата мрачна страна се проявява в пълна мощ – можете да сте изключително жестоки, ако се усетите в опасност. По същия начин реагирате, ако и ваши близки са застрашени. Не подбирате средствата, с които атакувате враговете си.

Ако сте избрали гарван

Гарван

В някои култури гарванът се счита за вестоносец на лошите новини и също така е известно, че е доста интелигентно създание. Ако сте се спрели на него от шестте възможни животни, това издава за вас, че сте много адаптивни личности. Това понякога важи и за трудни ситуации или пък общуване с не толкова приятни личности. Но вие успявате да комуникирате с тях, макар това отстрани да изглежда странно.

Склонни сте да проявявате доза лицемерие, за да извлечете максимална полза за себе си. Но в никакъв случай не означава, че наранявате други хора по пътя си. Реагирате, само ако сте силно наранени.

Свързани статии

Коментирай