Интимно

13 знака, че той е привързан емоционално към вас

Съветва се с вас

07.09.2021г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Емоционалната привързаност в любовта не се случва за един ден. Може и изобщо да не се случи. Много са факторите, които могат да събудят това чувство в един мъж и те не са само физическата привлекателност на жената. Изпитваме силно желание някой да бъде част от живота ни и когато опознаем личността му. С времето дълбочината на емоциите ни се увеличава. Как да сте сигурни дали мъжът, когото харесвате изпитва емоционална привързаност към вас? Вижте 13 признака.

1. Винаги намира начин да ви покаже емоциите, които изпитва към вас, чрез жестове, когато се опитва да ви помогне при нужда и т. н.

2. Той се свързва с вас при всяка възможност. Без значение дали става въпрос за обаждане, изпращане на текстови съобщения. Това е показател, че инвестира емоции във вашите взаимоотношения, което показва емоционално привързване.

10 правила за връзките, за които не бива да забравяме

3. Обича да прекарва времето си с вас и докато сте заедно наистина ви показва, че е част от този процес, а не се взира само в телефона или телевизора.

4. Той си спомня важните неща за вас – какво ви харесва да хапвате, любими цветове, нещо, което сте му разказвали преди време.

5 признака, че давате твърде много от себе си във връзката

5. Иска да се обвърже с вас. Повечето мъже се страхуват от сериозната връзка по ред причини. Но ако той ви показва, че търси сериозен ангажимент или дори ви го заявява, няма съмнение, че е привързан емоционално към вас.

6. Съветва се с вас и не вижда това като акт на слабост, както някои мъже биха го тълкували. Това е показател, че вашето мнение е важно за него, защото вие сте специална за него. Това е признак на доверие, усещане за подкрепа и емоционална привързаност.

Ако той прави тези 5 неща, не се омъжвайте за него

7. Защитава ви в различни ситуации. Това е така, защото когато човек влага емоции, той инстинктивно ще направи всичко възможно, за да защити другия, към когото изпитва емоционална привързаност.

8. До вас е в трудни моменти. Това е най-големият тест и показател за това колко е важна жената за мъжа. Мъж, който не е емоционално привързан към вас, ще има по-голяма склонност да се отдалечава от вас или да е пасивен, когато ви е трудно.

Какво мъжете не обичат да споделят според зодията им

9. Фокусира цялата си енергия върху вас, което означава, че е малко вероятно да се вижда и с друга.

10. Начинът, по който ви гледа го показва. Очите не лъжат, когато някой изпитва истински емоции.

Свързани статии

11. Не действа егоистично, а ви поставя винаги на първо място. Ако той се грижи само за себе си и своите нужди, вероятно не е привързан към вас.

12. Запознал ви е със свои приятели, семейството му. Това е добър знак, който подсказва, че срещата между вас и важните му хора в живота, подсказва за емоционална привързаност от негова страна.

13. Полага усилия. Докато има мъже, които предпочитат да им е лесно, той не се страхува от това да полага усилия, за да спечели вашата любов. Планира, дава идеи как да прекарвате времето си заедно, интересува се от вашите желания.

Снимка: iStock

Коментирай