Интимно

6 знака, че не сте неговият човек

Не се вълнува от важни за вас моменти

13.09.2021г. / 09 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта винаги носи със себе си вълнения и куп въпроси. Когато се появи някой интересен мъж насреща ни, ние сме запленени. В случай, че и ние сме направили впечатление, започваме да комуникираме на живо и онлайн, понякога се срещаме или дори започваме нови взаимоотношения, които може би ще се развият във връзка. Тук идват многото въпроси и един съществен – „Дали вие сте неговият човек?“

Има признаци, които издават, че не сте, ето кои са.

Игнорира ви без видима причина

Когато той отменя вашите срещи толкова внезапно, това е лош знак за взаимоотношенията ви. Това означава, че няма отношение към вашето време, което вие бихте отделили и като цяло към вас. Действията му показват, че не го е грижа особено дали ще останете разочаровани.

13 знака, че той не ви харесва

Не се вълнува от важни за вас моменти

Като рождени дни, успехи, които постигате. За него това са просто бързо отминаващи моменти. Колкото по-малко един мъж мисли за важните неща за една жена, толкова по-малко е желанието му да бъде в сериозна връзка с нея.

Защо мъжете не са привлечени към вас?

Те не ви държат в течение на най-съществените неща в живота си

Още един знак, че се срещате с мъж, който няма намерение да се обвърже с вас сериозно е това какво и колко споделя с вас. Когато мъжът е запленен от една жена, на него му е приятно да ѝ разкрива разни неща, да я прави част от важни за него събития. От друга страна, ако си мълчи и вие научавате от други хора за нещо хубаво/лошо, което му се е случило, определено не го вълнувате.

Бави се да ви отговори

Въпреки че всеки си има личен живот, зает е с работа и т. н., скоростта, с която той ви отговаря на обаждания и съобщения е показател за това колко сериозно ви приема. Ако той не полага усилия да ви отговори в кратки срокове или да ви се реваншира за забавянето, означава, че не се вълнува от вас сериозно.

Свързани статии

Флиртува и с други

Когато сте във връзка с някого или имате сериозни намерение към този човек, тогава фокусирате енергията си върху нещо. От друга страна, показателният флирт е знак, че той няма сериозни намерение към вас, не го е грижа дали ще ви загуби, оглежда се за нещо по-добро.

Той се свързва с вас, само когато има нужда от нещо

Абсолютен показател, че с този човек е малко вероятно да създадете връзка. Пише ви или ви звъни по телефона, ако му трябва услуга, съвет, информация за нещо, но нищо повече.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
ne haresevame takiva koito varshat nesta zad garba sabirat se sas priyateli i pazeli razni
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )