Интимно

10 болезнени и неосъзнати причини да сте необвързани

Замисляли ли сте се, че може това да е ваш избор

12.04.2022г. / 09 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Двойките около вас се развеждат и разделят, и това ви демотивира.

Ако провалите в любовта на приятелите и познатите ви ви кара да се чувствате зле и да губите вяра във връзките, може това да ви отдалечава от откриването на партньор. Но вероятно и за вас е по-лесно да сте необвързани – така е сигурно, че няма да страдате от любовна връзка, пълна с проблеми и трудности, които да ви напрягат.

10 причини да се радвате, че сте необвързани

7. Прекалено сте отчаяни и това си личи.

В някои случаи поведението на хората ги издава, че те просто „трябва“ да са във връзка. Дали напредването на възрастта и тиктакането на биологичния часовник или желанието за създаване на семейство са в основата на тази фиксидея да сте във връзка, но това определено си личи. Мъжете усещат, че се нуждаете от тях, а не че изпитвате влечение или любов. Отчаянието определено е отблъскващо. То витае във въздуха и трудно може да се скрие.

Свързани статии

8. Имате нулева толерантност към дискомфорта.

Нужно е малко, за да се разочаровате от партньора си. Малко ви трябва и да прекратите отношения и връзки, които не ви допадат. Трудно им давате шанс, защото имате нулева толерантност към това да не се чувствате комфортно.

10 причини да се чувствате страхотно, защото сте необвързани

9. Преживели сте прекалено много провали в любовта.

Когато човек е имал много любовни разочарования, повече отколкото би могъл да понесе, е нормално тотално да изгуби вяра в любовта. Това обезверяване и потъване в любовното разочарование може да ви попречи да видите подходящия партньор около вас.

10. Не искате помощ, когато нещата се объркват.

Свикнали сте да се оправяте сами. Това е добре, защото нищо в живота не може да ви събори, но от друга гледна точка е лошо, защото партньорите са там до вас, за да ви бъдат опора. Мъжете имат нужда да помагат и закрилят половинките си. Ако не сте им го позволявали никога, може би сте прекалено независими, за да бъдете обвързани.

Приемете тези предизвикателства, ако ви е писнало да сте необвързани!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 2 години )
17Исках да бъде катопреди 6 минути0 0Приятелски поздрав. Съжалявам.16Този постпреди 18 минути0 0Знаех че ще се види. Писан е без никакъв подтекст. За това сложих многоточие.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
ТАКА Е ( преди 2 години )
Аз съм мъж и всичко казано е нярно ! Много е трудно да се открие добра жена !!! Направо е безсмислено - такова нещо не съществува при действащите сега семейни закони . Съдебната практика го доказва . Иначе благодаря на Михаела Лазарова че ми подсказа с какви жени е невъзможно да се съжителства . Щом е жена значи знае всичко , не може да не знае . Женага винаги знае всичко за всички и винаги е права . При посочените качества и ситуации няма как мъж да пожелае да живее с жена , само неосведомените мъже си въобразяват че имат някакви права когато съжителстват с жена .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 2 години )
Радвам се, че си спокойна и уверена. Ако има място за трети близнак лесно ще ме намериш. Мога да се запозная с големия и малкия. Обичам еднодневни пътешествия. Понякога трябва компания да ми бърбори. Ние сме свързани ... - а това е повече от ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 2 години )
hahaha, tova da izsledvam mnogo i razli4ni hora e napravo sme6en motiv .....imam si golemia blizi , malkoto blizi , te sa moia li4en sviat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар