За дома

5 начина от фъншуй да привлечем всичко, което искаме в живота

Да приложим мъдростта от фъншуй

15.04.2024г. / 16 58ч.
Нина Иванова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Искате промяна в живота си и знаете в какво направление да я търсите, но не сте сигурни как да я осъществите? За начало може да започнете като седнете и напишете желанието/желанията си на един лист хартия. А след това може да пристъпите към няколко простички за изпълнение фъншуй методи за привличане на позитивна енергия и промяна в живота. Ето 5 от тях.

Изхвърлете 21 излишни вещи 

Всеки път, когато почиствате дома си от непотребни предмети, вие освобождавате място за нови придобивки и нови, вълнуващи преживявания в живота ви. Ето защо почистването на дома според фъншуй ни помага да привличаме благоденствие. Изхвърлете 21 вещи от дома си, които не ви трябват, излишни са и отдавна мислите да се отървете от тях. И очаквайте хубава промяна съвсем скоро.

Фън шуй

Махнете всички изгорели електрически крушки в дома ви

Светлината е символ на елемента Огън във фъншуй. И ако искаме да привлечем щастие и благоденствие към живота си, добре е да премахнем всички изгорели и неработещи електрически крушки, както и счупени лампи. Ако искате промяна в любовния живот, задължително подменете крушките в спалнята. Може да си вземете и нова нощна лампа, за да привлечете късмета в любовта.

Свързани статии

Сложете купичка с морска сол в ъглите на стаите или около вратите в дома ви

Не е необходимо да са обемни и големи купи, достатъчно е да е съвсем мъничка купичка или капачка, в която има зрънца морска сол. Според фъншуй, морската сол абсорбира негативната енергия в дома и затова е добре да сложим малки купички със сол на местата, които кореспондират с желанието ви за промяна. Ако искате да повишите вибрациите като цяло, може да ги сложите на различни места из целия дом.

Морска сол.

След 24 часа изхвърлете солта, не я пазете. Ако нямате морска сол подръка, може да прекадите с тамян или с пало санто, за прочистване на отрицателната енергия.

Почистете печката и фурната – нека заблестят от чистота

Грижата за вашия дом е като сигнал към Вселената, че поемате отговорност за живота си и знаете какво искате да постигнете.

Печката може да символизира изобилието в дома ни – чрез нея ние осигуряваме прехраната за себе си и близките си. Ако тя е замърсена и в занемарен вид, енергията в дома не може да тече в позитивна посока. Поддържайте я чиста и блестяща, за да привличате хубавите неща в живота си.

Свързани статии

Преместете 27 вещи

Числото 27 се счита за число на късмета във фъншуй. А разместването на 27 предмета в дома ще раздвижи енергията в дома и ще повиши вибрациите. Но все пак, ключово е вашето намерение. Ако направите тази промяна със съзнанието и намерението, че искате да се случи нещо ново и по-добро в живота ви, тогава разместването би имало ефект. Ако го правите, без да насочите ума си в тази посока, този подход от фъншуй няма да ви бъде от полза.

Свързани статии

Коментирай