Свободно време

Годишен хороскоп за 2021

Астрологична прогноза за всеки зодиакален знак

24.12.2020г. / 15 20ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Рак

Представителите на вашия знак обикновено робуват на емоциите за сметка на разума и преживяват дълбоко и лично всяка случваща се около и с тях дреболия, но през тази година ще се наложи да смените тактиката. Ангажиментите ви ще са повече, отколкото си представяте. Почти непрекъснато ще се налага да поемате допълнителни задачи и на моменти може да ви се струва, че сте накрая на силите си, но това няма да е така. Ще установите, че потенциалът ви е сериозен и сте доста по-издръжливи, отколкото сте предполагали. Фактът, че реализирате замислите си, макар и с усилия, ще повиши самочувствието и вярата в самите себе си.

В началото на годината всички ще се стремят да спечелят вниманието ви, но на вас на моменти няма да ви е до никого. Реагирайте внимателно и си осигурете лично време и територия.

Направете го така, че да не навредите на отношенията си и да избегнете конфликтите. Помислете как бихте могли самостоятелно да промените нещата, които не ви харесват, а не да „плувате по течението“. Вярно е, че вие сте подвластни на Водната стихия, но със сигурност няма да ви е приятно, ако „водата ви изхвърли на погрешния бряг“. Ще е от полза, ако бързо отделяте важното от маловажното, защото няма да разполагате с достатъчно време за всичко, което ви хрумва. Всъщност, времето само̀ по себе си е относителна величина и ако активирате творческия си потенциал, бихте могли да повишите производителността, че и приходите си.

4 зодии, които не умеят да лъжат

През лятото темпото леко ще спадне, но тогава пък на моменти ще попадате пред трудния избор от две злини да предпочетете по-малката. Довършвайте започнатото, придържайте се към правилата и ще успеете да запазите стабилните си позиции.

В края на есента промените ще се случват по-рядко. Ще ви е доста по-лесно да се ориентирате в обстановката, а и ще сте спечелили на своя страна достатъчно привърженици, готови да ви съдействат при затруднение.

Периодически отделяйте финансови запаси и инвестирайте малки суми в различни направления.

Въздържайте се от даване на заеми, особено на роднините си. Ще приемат готовността ви да услужите като нещо, което им се полага и непрекъснато ще „имате да взимате“.

Коментирай
Свободно време