Интимно

Любовен хороскоп за 23-31 декември 2013 година

Какво да очаквате в любовта

23.12.2013г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Динамика, очакване за нова любов и романтични моменти показва звездната карта за последните дни на декември 2013 г. Вижте какво ви е подготвила любовта.

Овен

Във вашето близко минало е имало върхове и спадове в любовта, с които е трябвало да се справите. В близкото бъдеще ви очаква много светлина. Ще намерите нов смисъл във взаимоотношенията с половинката ви.

Телец

Усещате необходимост да запазите страстта жива, защото ако тя липсва във връзката ви, може да ви тласне към флирт с други хора. Дни преди посрещането на новата година желанието ви за любов и секс се увеличава, затова разкрийте вашия талант в любовта и бъдете по-романтични.

Близнаци

Като цяло през декември мислите ви са насочени повече към любовта и романтиката, отколкото към служебните ви задължения. Използвайте социалните си контакти, за да се срещате с повече хора. Това ще увеличи шанса ви да срещнете партньор в живота, който търсите от доста време. Последните дни на месеца ще бъдат романтични за тези, които имат половинка до себе си.

Рак

Независимо дали имате половинка до себе си или сте необвързани, ще трябва да промените нещо около вас, за да привлечете любовта. Дали от фокусиране върху служебните задължения или някакви други грижи, малко изоставихте любовта. Обърнете внимание на комуникацията с любимия човек. През последните дни на месеца ще се чувствате особено привлекателни.

Лъв

Използвайте вашето въображение и обърнете внимание на нещо, което иначе бихте подминали. Насладете се на плодовете на любовта, но и бъдете внимателни. Чувствате се прекалено уверени и това може да се обърне срещу вас, като провали нещо прекрасно, което ви очаква.

Свързани статии

Дева

През тази седмица вие сте склонни да направите много повече промени в живота си, за да се чувствате щастливи. Може и да не се окаже толкова лесно да ги въведете. Обърнете внимание на романтиката, дайте шанс на любовта, но не предприемайте излишни рискове. Възможно е да се появят проблеми от интимен характер, затова сдържайте емоциите си.

Везни

Може да изпитате някакви затруднения в любовта. Вслушайте се в думите на човека срещу вас. Споделете вашите желания и мисли, но не бъдете твърде емоционални. Ако сте необвързани, някой ще се опита да привлече вниманието ви, затова не го отхвърляйте. Като цяло в любовта ще се нуждаете от някого, който да ангажира любовния ви ум.

Коментирай