Интимно

Знаци, че бившият ви има все още чувства към вас

Иска да бъдете приятели

27.01.2020г. / 06 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Връзката може да е приключила, но тези знаци ще ви подскажат, че бившият ви все още ви обича.Любовните раздели са болезнени преживявания. Те са съпроводени с гняв, сълзи, емоции, които превземат и двамата партньори. Любовта не изчезва за една нощ, а известно време след раздялата може да осъзнаем, че все още изпитваме силни чувства към другия.

Кои са признаците, че бившият ви изпитва емоции към вас?

Поддържа връзка с вас

Това е един от знаците, че бившият ви партньор изпитва все още чувства към вас. Ако често ви пише, търси си повод да ви се обади, дава индикации в социалните мрежи, че следи профила ви, означава, че има нужда от вашето внимание и че все още мисли за вас.

Как да спасите връзката си, ако партньорът ви се изплъзва

Продължава да говори за причините за вашата раздяла

Ако той все още анализира причината за вашата раздяла, без да хвърля вината върху вас, все още не я е преодолял и пренарежда мислите си, споменава раздялата ви в разговори, които не се отнасят за нея, означава, че ви обича.

Иска да бъдете приятели

Не всяка двойка може да запази приятелски взаимоотношения след края на връзката си. Думите са едно, а действията съвсем друго. Когато той продължава да ви показва своята загриженост, полага усилия да не ви загуби като приятел, означава че изпитва чувства към вас, като към любим човек.

Романтични фрази, пречещи на връзката

Демонстрира постижения

Споделил вие или е намерил начин да разберете, че има нова и по-добре платена работа, че си е купил дом или че е променил нещо, което докато сте били заедно не ви е допадало... Съобщаването на положителните промени е начин да ви накара да ревнувате, да го пожелаете, да ви спечели отново като партньорка.

Свързани статии

Не продължава напред

Връзката ви е приключила, вие ходите по срещи, може би вече имате и нов партньор до себе си. От друга страна, бившият ви не е продължил напред. Не се среща с никоя, не се опитва да запълни празнината... Много е вероятно все още да не е преживял раздялата и да се надява да се съберете отново.

Най-лошите съвети в любовта, които пречат на щастието

Поддържа връзка с вашите приятели

Когато започваме връзка с някого, ние се запознаваме с неговите приятели, както и той с нашите. Ако след края на взаимоотношенията ви той не прекъсва контактите си с вашите приятели, подсказва, че иска да знае какво се случва с вашия живот, което е показател за чувства.

Коментирай