Интимно

Кои са най-подходящите партньори за жена от зодия Телец? (Видео)

Вижте кой е идеалният партньор

02.05.2024г. / 11 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Мили дами, ако на любовния фронт се задава нова тръпка и вие се колебаете дали да се впуснете в тази авантюра, защо да не се допитате до звездите?

Ако сте представител на зодия Телец, вижте кои са най-добрите партньори за вас:

Козирог и Телец 

Любовната връзка между жена Телец и мъж Козирог е практична. И Козирогът и Телецът избягват да поемат рискове в живота. Телецът е склонен да има висок стандарт, когато става въпрос за неговите връзки и материални притежания. Той е и доста хедонистичен знак.

Решителният мъж Козирог от друга страна се фокусира върху своята кариера и финансово богатство и винаги се стреми към най-високите стандарти, когато става въпрос за неговата работа и постигане на цели. Венера, планетата на любовта, управлява Телец. Той излъчва красива, женствена енергия, докато Козирогът, управляван от Сатурн, излъчва хладна, но мъжка енергия.

Планетата на кармата, Сатурн, е свързана с дисциплина и усилена работа за постигане на целта. Мъжът Козирог помага на жената Телец да бъде по-дисциплинирана, тъй като тя се отпуска от време на време. От друга страна, тя ще го научи как да се наслаждава на изкуството и да цени красотата на живота.

Той е със силна воля и ще работи ден и нощ, за да задоволи нейните нужди. Той ще я цени, ще се грижи за нея и ще бъде неин защитник. Неговата упоритост и целенасочено мислене ще привлекат жената Телец към него. От друга страна, той ще бъде повлиян от нейната последователност, красота и нежна природа.

Свързани статии

Рак и Телец 

Емоционалният Рак се справя добре с любящия Телец. Мъжът Рак е интуитивен и симпатичен. Той е щедър, почтен, надежден и емоционален. Комбинацията от елементите земя и вода поражда стабилна и основателна връзка. И двамата жадуват за интимност и стабилност в една връзка. И двамата имат възпитателен характер.

Докато мъжът Рак разкрива по-меката и емоционална страна на жената Телец, тя, от друга страна, го глези с вкусни ястия, красиви подаръци и чувствени наслади. И двамата се наслаждават на спокойствието и безопасността на дома си. Те също са много защитни един към друг. Ракът е кардинален зодиакален знак, докато Телецът е фиксиран.

Жената Телец иска партньорът ѝ да бъде открит и честен за чувствата си. Вместо да се цупи и да потиска чувствата си, мъжът Рак трябва да се отвори към партньора си. Жената Телец пък ще стабилизира бурните емоции на мъжа Рак. Партньорите Рак и Телец се разбират доста добре.

Мъжът Рак изпитва голямо уважение и възхищение към партньора си, което е очевидно чрез неговата грижовна природа. Жената Телец ще бъде търпелива с него и ще бъде негова котва, когато емоциите го завладеят.

Свързани статии

Дева и Телец

Типичната жена Телец ще намери всичко, което търси във една връзка, именно с мъж Дева. Това е идеална връзка и за двамата, тъй като мъжът Дева е честен, надежден и отдаден на партньора си и притежава бърз ум, което се оценява от жената Телец. Тя също се възхищава на семейно-ориентираната му страна.

Жената Телец е непоколебима и отдадена на всичко, което прави, спечелвайки възхищението на мъжа Дева. И двамата ценят логиката и осъществимостта. По време на конфликт и двамата ще мислят логично, вместо да оставят емоциите им да вземат връх. Девата се управлява от Меркурий, планетата на комуникацията и мъжът с такава зодия ще разбере много добре нуждите на партньора си. Той бързо ще разбере, че жената Телец иска партньор, който е чувствен, страстен и влюбчив и той ще бъде точно такъв.

И Телец, и Дева са земни знаци, а това означава, че и двамата обожават материалните притежания. Те се възхищават и обичат скъпите неща като луксозен дом, вкусна храна, прекрасни произведения на изкуството и красиви коли. Колкото и да обичат разкоша и величието, те са готови да работят усилено, за да задоволят нуждите си.

Въпреки че и двамата могат да се сблъскат лице в лице с дребни проблеми, те ще знаят как да ги преодолеят, преди ситуацията да стане по-лоша.

Свързани статии

Телец и Телец 

Всеки търси сходство в една връзка. Жената Телец също иска партньор, който е толкова консервативен, разбиращ, лоялен и романтичен като нея. Връзката между жена Телец и мъж Телец е чувствена и стабилна. Въпреки това, когато говорим за подобни качества, те понякога могат и да не работят добре. Телците са собственически и упорити, което може да доведе до конфликти и ревност между двамата.

Тъй като са управлявани от Венера, богинята на любовта, и двамата обичат да се глезят един друг. Телците са домошари и предпочитат да прекарват времето си вкъщи в мързелуване, отколкото да излизат. Обичат да си почиват и да прекарват време с любимите си хора, особено след тежка седмица. Колкото и да имат материални притежания, те също обичат да бъдат финансово стабилни.

Таро прогноза за месец май:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Anonimen ( преди 1 седмица )
Свободно време