Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Водолей

Навлизането на Плутон във вашия знак може да предизвика силно желание да смените работата си, да участвате в някакво екстремно занимание или още по-лошо, да похарчите всичките си спестявания. В такива моменти е желателно да споделяте ексцентричните си хрумвания с близките или с някого, чието мнение не бихте пренебрегнали. Поне докато Уран не премине в директно движение, не е желателно да рискувате.

В началото на февруари е възможно да стартирате нов проект, който ако успеете да довършите до края на март, ще ви осигури допълнителни доходи в периода юли-август.

В случай, че сте си наумили да сменяте работата си, би могло да се случи след август до края на годината.

Свързани статии

През първото полугодие се постарайте да сте максимално икономични и да заделите запаси, колкото и сложно да ви се струва. Ще можете да ги използвате в две направления през летните месеци – за повишаване на образованието си и за пътешествия, ако ги предпочитате.

Видим напредък ще постигнат представителите на вашия знак, работещи в сферата на медицината, механиката, строителството и юридическите науки.

Ориентирайте фантазията си към дейности, които ви доставят удоволствие. Ще се изненадате от собствения си потенциал.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар