Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Рак

В началото на годината помислете за собствения си уют. Успеете ли да подредите ежедневието си удобно, ще си осигурите висока работоспособност, емоционално спокойствие и творчески растеж.

През втората половина на годината би било полезно да инвестирате в обучение, да попълните липсващите ви знания или пък да усвоите ново, непрактикувано към момента умение, към което имате интерес. Рано или късно ще получите приходи от направеното вложение.

Свързани статии

Нивото на приходите ви ще зависи от желанието да осъществите идеите си и готовността да овладеете емоциите. Старайте се да реагирате гъвкаво на непрекъснато променящата се ситуация.

Не драматизирайте неуспехите. Те са неизбежна част от житейската реалност. Предназначени са за проверка на човешките способности и воля.
През последните месеци на годината може да се появят пасивни източници на доход. Реагирайте своевременно, помислете как бихте могли да ги използвате, за да не съжалявате за пропуснатия шанс.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар