Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Скорпион

Не е желателно да предприемате промени в професионалния и работния си статус в началото на годината. Изчакайте поне до април, когато ситуацията ще е по-благоприятна за подобни трансформации.

Допълнителни финансови постъпления може да получите през януари и октомври. Първите ще бъдат резултат от проект, довършен предишната година.

Уреждайте материалните си въпроси изключително прецизно в периода на затъмненията. Ако не разполагате с достатъчно надеждна информация и имате възможност да ги отложите, по-добре го направете.

Свързани статии

Инвестирайте, само ако сте убедени в стабилността на условията и не очаквате драстични промени по време на инвестиционния период.
От съществено значение е да разпределяте ресурсите си правилно, да балансирате приходите и разходите и да поддържате коректни отношения с колегите и шефовете.

В края на годината е възможно да получите допълнителни приходи, с които да можете да си позволите отдавна мечтано пътешествие.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар