Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дева

Основно правило, към което е желателно да се придържате през цялата година е да довършвате започнатото. Действайки последователно и с равномерно темпо, ще успеете да разгърнете максимално творческия си потенциал.

Още в началото на годината ще получите висока оценка за направеното в предишния период. Реагирайте сдържано, защото успехите ви може да предизвикат пристъпи на завист у колегите.

Каквото и да се случи, не позволявайте да ви въвличат в интриги и не вярвайте на обещания за бързо забогатяване. Стабилни ще са само приходите, които получавате от труда си.

Свързани статии

Професионалните постижения ще са впечатляващи през август. Тогава не е изключено да промените и позицията си.

През септември и октомври ще разполагате с удобни варианти за скъпи покупки. Направете го, само ако разполагате с налични средства. Не взимайте и не давайте пари назаем, условията ще подлежат на промяна и ще се окажат неизгодни.

Зимният период ще е малко по-сложен, защото ще е трудно да създадете баланс между задълженията и предпочитанията си. За да си осигурите разнообразие, бихте могли да пробвате уменията си в нещо ново, стига да не е свързано с прекален риск.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар