Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Риби

Предстои един нееднозначен и доста динамичен период. Усилията, положени в предишните години, ще дадат очакваните резултати.

Ще се повиши самоувереността ви, ще се променят интересите, а може би някое от новите ви хобита ще се окаже подходящ източник на допълнителни доходи.

Първите видими промени ще се случат още в началото на годината, до края на март. Много е вероятно да сключите изгодни договори със задгранични партньори, да ви изпратят на интересна командировка, която ще е свързана и с повишаване на приходите.

Ще разполагате с подходящи условия за прекратяване на дейности, които отдавна не ви носят нито удоволствие, нито приходи.

Не приемайте съмнителни оферти, необезпечени с гаранции и предполагащи финансов риск. 

Частичното Лунно затъмнение ще постави началото на нов жизнен цикъл за представителите на вашия знак.

Свързани статии

Ще получите крайните резултати от дейности, в които сте вложили много усилия и капацитет, ще можете да оформите нови дългосрочни и перспективни сделки, с други думи казано, ще пожънете онова, което сте посели.

Опитайте се да разгърнете максимално талантите си, оценявайки обективно възможностите. Ще повишите и популярността, и доходите си.

Автор на хороскопа: астролог Петя Георгиева.
 

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар