Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Телец

В началото на годината ще се натъкнете на някои затруднения при уреждане на имотни и материални въпроси.

Не прекалявайте с разходите, въздържайте се от каквито и да било инвестиции, не давайте пари назаем и проверявайте по няколко пъти изпълнението на финансовите операции, за да не преведете средства в погрешна сметка или няколко пъти да платите едно и също.

Професионален напредък може да отбележите след втората половина на февруари до края на април или след това през декември.
Задължително отделяйте част от приходите си за резерв. Ще са ви необходими в края на есента.

Свързани статии

През май, юни, края на септември и началото на октомври е възможно да намерите допълнителна работа, допълнителни източници на приход, да получите премия, бонус, участие в международен проект или да придобиете някакъв вид имущество. При всички случаи ще има от какво да сте доволни, защото ще стабилизирате позициите и ще разширите сферата си на влияние.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар